بیت کوین در اصلاح زمانی

دوستان بیتکوین در اصلاح زمانی به سر میبرد بعد از اینهمه رشد اصلاح طبیعیه و نشونه سلامت بازاره ، انقدر با ترس بازارو دنبال نکنید :folded_hands:t3:

دوست عزیز،مخالف این گفته هستم،به دو دلیل؛ یک اصلاح زمانی یعنی اعداد در بازه ی زیر ۱۰۰۰دلار نوسان داشته باشند که الان چنین نیست،سلامت بازار رو هم قبول ندارم به این سبب که شما در تایم فرم یک ساعته از ۶۸ تا ۹۹رو میتونی مشاهده کنید ودر تایم ۴ساعته از ۴۹تا ۹۹قابل مشاهده هست،از شما انتظار ندارم برای خوشایند مخاطبین تکلم نکنید، نارنجی به دلیل گفتن واقعیت در آخرین کامنتش مورد هجمه قرار گرفت هرچند ایشون هم در گذشته به سبب میل به صعود مورد توجه قرار گرفت،در نهایت افرادی که واقعیت‌ها رو ابراز کنند ماندگار خواهند بود و کسانیکه برای خوشایند مخاطب و الزاما در جهت صعودی گفتمان داشته باشند فقط مدتی ماندگاری دارند به این دلیل که بازار در ۸۰درصد مواقع قرمز بوده و خواهد بود،من در هر شرایطی از افراد دانا و توانمند حمایت میکنم و شما رو هم چنین فردی میدونم و امید دارم شما هم بپذیرید که مخاطبین صرفا هولدر نیستند و در صورت تحلیل درست و واقعی به افرادی که واقعا در بازار فعال هستند هم میتونید منفعتی برسونید،البته اگر شما هم مثل افرادی نباشید که فکر می‌کنند لایکها رو میشه نقد یا تتر کرد😉

برادر من واسه خوشایند کسی حرف نمیزنم، عدد بیتکوین هم دیگه عددی نیس ۱۰۰۰ تایی اصلاح‌ زمانی کنه!
فعلا هم که کف کانال صعودی کوتاه مدت نگهش داشته اما اگه اون بشکنه و ۹۳ از دست بره میریم واسه ۸۷ که این اصلاحا اصلا عجیب نیست واسه این صعود :ok_hand:t3: