بنده به شخصه ارادت ویژه ای خدمت آقای بختیاری دارم و به نظرم فرد با سواد، دلسوز و محترمی هستند. اما دوستان شما نباید وابسته به یک نفر خاص باشید. کسی که بدون آموزش وارد این بازار بشه محکوم به شکست است.
گیریم یکی از تحلیل های ایشان اشتباه از آب در آمد که احتمال آن هم کم نیست. اون موقع چیکار می کنید؟
اگر اشتباهات خودتون رو تقصیر شخص خاصی بدونید دردتون رو درمان نمیکنه
درست میفرمایید. تو سرمایه گذاری ارز دیجیتال هم شانس و هم علم و هم پشتیبانی مالی و هم صبر نیاز هست. و هیچ بشری و حتی خود ایلان ماسک هم نمیدونه که چند سال دیگه به کدوم سمت پیش خواهد رفت. بستگی به سیاست دولت ها و مخصوصاً ابر قدرتهای سیاسی و اقتصادی داره. و ما ایرانیها باید بتونیم سیاست های اقتصادی خودمون را با دنیا همسو کنیم. یعنی ما ایرانیها را عادت داده اند که هر چیزی گرون بشه سریع میخریم و وقتی ارزون بشه سریع میفروشیم ولی یه اروپایی از ارزونی استقبال میکنه و خرید میکنه و زمانی که گرون بشه سریع میفروشه و رشد میکنه. و ما هم باید چنین بشیم.
دست بردار از این بچه بازیا ، خودت همون بختیاری هستی، جوری ادا درمیاری انگار چه پروفسوری هستی ، با صدتا اسم میای از خودت میگی
مردحسابی برو پروفایل من رو چک کن متوجه میشی که من کی هستم.
واقعا باید تاسف خورد به حال افرادی مثل شما و دوستانی که حرف های بی اساس شنا رو لایک کردند.
این مشخصه بچه ساله،ببین کل صفحه رو با بچه بازی اشغال کرده،به قول خودش ۳۷ماهه هولدر اما هنوز به سود نرسیده، حالا انتظار داره یه شبه پولدار بشه
آقا ببخشید اشتباهی زیر کامنت شما نمایش داده شد،برای اون بچه که میگه من هنوز زنده هستم نوشته بودم،تقصیر برنامه هست اما من عذر خواهی میکنم