اگر می خواهید قیمت خوب بگیره و پول خوبی به جیب بزنین نباید بفروشین ،
دوستان عزیزم این حرف منو همگی به یاد داشته باشین قیمت یک ارز را خود ماها تایین میکنیم وسلام ، هر چی خریدار یک ارز بیشتر باشه و پایداری و استمرار بیشتر باشه قیمتش میره بالا و تاج میزنه و سقف قبلی رو هر لحظه پشت سر می گذارد پس صبور باشید بخرین بمونه، متاسفانه بعضی ها با یک هزار تومن بالا و پایین شدن قیمت فور دست به فروش میزنن و بازار خراب میشه لطفا صبور باش هم تو پول خوبی به دست می یاری هم دوستتات
سیو سود کن پولتو بکش بیرون با سود برو جلو
ببین یه کار میتونی انجام بدی،،،مهم خودت هستی که چه تصمیمی میگیری.
من فقط بهت یه پیشنهاد میدم…کاری که خودم انجام میدم رو بهت میگم.
من حدودا ۲۰یا ۳۰درصد سود که گرفتم میفروشم ولی با یک سوم همون پول دوباره همین ارز را میخرم.اگر رفت بالا که بقیه پولم میرم یه رمز ارز دیگه میخرم، اگر اومد پایین هم تا یه جایی که بنظر میاد خوبه و پایین تر نمیاد (من نمودارشو نگاه میکنم و خودم حدس میزنم)یک سوم بعدی میخرم.اگر از این بازم پایین تر اومد میتونی یک سوم آخر هم بخری میتونی هم نخری…اون دیگه تصمیم با خودت، باید تحلیل ها هم درمورد ارزها بخونی. چشم بسته هیچ ارزی را نخری.
چون بعضی ارزها واقعا خوب نیستن.ولی بعضیاشون اکثر تحلیل گرها تایید کردن و میگن آینده خوبی داره،،،برو دنبال همونایی که تحلیل شده اند و میگن خوبه،.
این ارز هم اتفاقا من تحلیلش رو خوندیم و در آینده قیمتش بالاتر میره.
سلام
اگر امکان دارد یک سبد پنج تا هفت تایی برای منی که فرصت کافی برای بررسی عمیق ندارم، وپول زیادی هم ندارم معرفی کنید. ممنونم. خدا واست جبران کنه انشاالله