اقاي به اصطلاح كاپيتان اين ارز ٢٣ هزار بودني باز ميگفتين خريد بزنيد
زديم و بدبخت شديم
بیخود زدی.میبینی ک همه بازار ریزش داشته و ی مشکل کلی شده هرچند ک بزودی درست میشه ولی… .یا نمیزنن یا حالا ک زدی صبر داشته باش.صبر نداری این بازار بدردت اصلا نمیخوره.خودتو هم اذیت نکن.انگار میخاد فایده کنه ی درصدی بزاری تو جیب کاپیتان ک همچی دهن پر حرف میزنی.هروقت تو فایده هات گفتی شماره حساب بده سهمت رو بزنم اونوقت حق داری بیای تیکه بندازی.الانم صبر کن درست میشه دوبارم تکرار نشه ک میندازمت میز آخر کلاس رفوزه شی…
تسیدی.نتس نتس…![]()
بی احترامی ممنوع شما چند روز پیش میگفتی بخر بخر الان زبون باز کردی الان نباید حرف بزنید شما مردم رو بدبخت کردی وبالا گفتی بخر همه به احترام حرفت خریدن نه چیز دیگه سوس ![]()
![]()
![]()
![]()
البته تقصیر شما هم نیست تقصیر خودشونه با حرف شما خرید میکنن
من بهت ایمان دارم pnutرو ۶هزار خریدم ۱۶۰هزار فروختم اومدم موز گرفتم رو قیمت ۱۲هزار تومن فروختم ۲۴هزار دوباره گرفتم رو قیمت ۲۰هزار وصبر میکنم مردبزرگ
این بی احترامی نیس.اگ قرار بود ی شبه همه پولدار شن ک برادر من وضع مردم این نبود. خودت میفهمی چی میگی صبر داشته باشن بیان تو این بازار وقتی صبر نداری برای چی میای تو این بازار.اون روزی ک این ارز قیمتش بره بالا اون وقت چجوری میخای جواب منو بدی ها حالا الان ک همه بازار ریخته توانتظار داری همین ارزی ک ماهاخریدیم بره بالا.ی کم حرفات رو بسنج باخودت بعد بزبون بیار اگ سرت از بازار در میاد باید نگا کنی ک همه بازار ریخته نه این تنها.ولی تو میدونی چجور ادمی هستی؟ از اون ادما ک خودشون عرضه هیچکاری ندارن و فقط ب بقیه عیب میگیرن.حاضرم شرط ببندم پول نوت شبت رو نداری اومدی تو این بازار ک عیب بگیری ب چند نفر دیگ.اگ یرت در میامد از ارز باید میفهمیدی ک این ارز از خیلی از این ارزایی ک رشدهای نجومی کردن خیلی بهتره پس مطمین باش بوقاش رشد میکنه و خرید حتی رو ۳۰ هزار تومن هم ارزو میشه براتون.چیه از این خبرا نیس ک اول هفته خریدی یا ی هفته پیش خریدی انتظار داری الان پولت با پارو جم شه.نه اینجا باید صبر داشته باشی و تمام.هیچی جز صبر معنی نمیده.اینم بدونید ک نگید پولم نصف شده.شما تا وقتی چیزی رو نفروشید نه سود کردید نه ضرر.سعی کنید نفروشید همین.
الانم میگم بخر بخر چون میدونم چه ارز خفنی هستش.اینم بدون این ارز از بس خوب هستش سنگ جلوش میندازن ک عده ای ک خریدن ب ضرر بفروشن و مالکش خوداشون بشن یعنی چند نفر آدم کله گنده.بخاطر همین هرکس نگه داره وقتش ک برسه جواب صبرش رو خاطرجم میبینه.بلک…
بابا دقت کنید این ادبیات اون Mz بنده خدا نیست.معلوم نیست کدام کاربره شوخیش گرفته حرف جدیشو شوخی زده
بخدا این کار mzنیست،مشخصه از حرف زدنش
اولا پیشنهاد خرید تو قیمت پایین الان اینجا همه شدن کاپیتان دوما من که تحلیل بلد نیستم نمیام برا شما بگم برو فلان ارز رو بگیر فرده بری بگیری افت کرد بگی فلان کس گفت من موز رو وقتی لیست شد تو صرافی ایرانی ۸ت خریدم و خودم با حرف کسی نخریدم
درود عزیزان وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
در جریان باشید من اقعاً با این بازاری که میبینید بیت سیزنه یعنی فصلی نیست که الان آلت کوین یا میم کوینی رشد کنه خودمم دست از خرید و فروش برداشتم و این آدمای که میان از لقب من سواستفاده میکنند و نشان میدن چقد بی اصالت هستن که شما رو فریب میدن بازم میگم احساسی تصمیم نگیرید ، اگر کسی در نقطه ورود من که اعلام کردم خرید زده میتونه خروج بزنه بدون ضرر و اگر کسی در نقطه بالاتری ورود رده و در ضرر هست نگهداری کنید بزودی رشد میم کوین ها شروع میشه حالا در جریان باشید من کانال ندارم و سیگنال هم ندادم هیچ جای به کسی فقط یه چندتا نکته رو بهتون میگم در تمام مراحل این بازار استفاده کنید
سرمایتون رو روی یک ارز نذارید و در تاریخ ۱۷شهریور هر سال ساعت سه و نیم شب خریداتون انجام بدید و سرمایه گذاری هوشمند انجام بدید یعنی ده تا ارز پر پتانسیل خرید کنید بجای یکی یا دوتا اینجوری امنتره
هر موقع خواستی نوسان گیری کنی در اولین دوبرابری اصل پولتو بکش بیرون سودت بمونه روش هر چی شد تا نزدیک عید
طمع و ترس دشمن اصلی ماست ریسک ممنوع راه چند ماه میریم ولی ریسک نمیکنیم تو یک ساعت نابود بشه سرمایه اگه یجا ریسک کردی موفق شدی مطمعن باش دوبرابرشو تو همون روز پس میدی به همون بازار
وقتی وسط شهریور هولد کردی نگاه نکن ببین چه خبره تا نزدیک عید
هشتادرصد سرمایتو بذار رو آلت کوین
ده درصد بیت کوین
۱۰درصد سرمایتو بذار رو میم کوین شت کوین
تمام میم کوین های ترند ریزش کردن فقط این موز نیست پاپ کت apu،گیگایچد، توربو، و تمام زیر مجموعه سولانا رو برید ببینید همه اصلاح عمیق دادن همون pnut هم که تو6ت سیگنال دادم ریزش کرده بازار همینه دیگه شما رعایت کن تا جا نخوری ،
ارز های که پیشنهاد میدم تا عید هولد کنید
تا بازار ریزیشیه حتما خرید کنید ۶آذرماه ساعت هفت و نیم
،ftm,sei,xrp,pol,ondo,mana,xlm,one,sushi,grt,arb،
بدرود کاپیتان mz ارادتمند