سلام دوستان، یک روشی برای سرمایهگذاری در ارز دیجیتال برای خودم تعریف کردم، لطفاً بهش نظر بدهید تا یجورایی بهم راهنمایی بشه.
میخام مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنم، آنهم نه فقط در ۱ یا ۱۰ تا ارز، میخام این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان رو تقریبا بصورت مساوی در بین ۱/۰۰۰ تا ارز تقسیم کنم ، یعنی ۱/۰۰۰ تا ارز دیجیتال و از هرکدام بمبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان خرید کنم و حداقل تا ۳_۴ سال آینده بهشون دست نزنم. آیا این عاقلانه هستش دوستان؟ لطفاً نظر بدهید، ضمنا بنده ترید بلد نیستم و اگه هم بلد بودم، علاقه بهش ندارم، منتها میخام یک سرمایه گذاری با دید حداقل ۳_۴ ساله در ارز دیجیتال داشته باشم، ضمنا این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان شاید برای خیلی ها، یک ریال حساب میشه و برای خیلی ها چند میلیارد ، برای بنده نیز تقریبا این قصه صدق میکنه، این مبلغ کل پولی هستش که تونستم با هزار دنگ و فنگ وام بردارم، منتها توان پرداخت اقساط وام را با شغل خودم دارم و در پرداخت اقساط نیز اصلا به مشکل نمیخورم، حالا بفرمایید که آیا این کار عاقلانه هستش یا نه؟
اگ میخای پولت دود بشه اینکارو کن🫵🏻
سلام
نظر من اینه که با این تقسیم پول دید باید بالای ۱۰ سال داشته باش
یا اینکه مثلا ۱۵۰ تومن از پنجاه رمزارز اول بازار بخرید
۵۰ تومن دیگر یکی دوتا ارز بگیر به قول خودت تو ۳ سال جواب بگیری
یا اینکه بدی به من یه شبه نابودش کنم ![]()
![]()
![]()
![]()
تواوج الت سیزن بفروش ودوباره کف قیمت بخر
ده تا یا صدای اولو فقط بخر
روی ۱۰۰۰ ارز خیلی جالب نیست . فکر کنم حداکثر روی ۳۰۰ ارز بزارید بهتر جواب بگیرید
جسارتا یعنی اگه از رتبه های پایین تر مثل ۱/۰۰۰ به پایین بخرم، احتمال صفر شدن تمام ارزهایم که از هرکدام مبلغی خرید کردم، همشون صفر خواهند شد تا ۳_۴ سال آینده ؟ یعنی این امکانش نیستش که رشد حداقل ۳_۴ تا ارز از بین ارزهای موجودم ، تلافی اش رو چند برابر در بیاره ؟
200 هزار تومن تو هر ارز خیلی کمه اگه رشد هزار درصدی هم بکنه میخواد بشه 2 میلیون تازه اگه انقد رشد بکنه !!
به نظرم ۱۰ تا ارز بخر از هر کدوم ۲۰ میل اینجوری بهتر سود میده اما ۱۰ تا ارز پدر مادر دار بخر
اگه مجموع پولم رو به ۱/۰۰۰ تا ارز با رتبه بالا، تقسیم کنم چطور ؟ بازم احتمال نیست شدن کل پولم در ۳_۴ سال آینده وجود داره؟
سلام طلا و خودرو و دلار سه بازاری هستند که میتونی از اونها هم سود بگیری
زمانی که خیلی هاپولاشون توی رمز ارزها و بورس ایران گیر بود اونم به مدت ۴سال به بالا تعداد نفراتی هم بودن که داشتن تو اون بازارها سود میکردن پس اول یاد بگیر که چه موقع پولت رو وارد کدام بازار کنی حتما برای ورود به هر بازاری باید با آدمهای خاص خود اون بازار مشورت کنی البته باید قابل اطمینان باشند
حالا در مورد سوال شما اگر میخوای چند رمزارز بخری پیشنهاد بنده ۴تا پنج رمزارز بیشتر نیست چون میتونی سبدت رو مدیریت کنی و حتما باید به موقع بخری
در سبدت حتما بیتکوین داشته باش و بقیه رو از پنجاه رمزارز اول بازار بخر
همون طور که میبینی همیشه اول بیت کویت حرکت میکنه و بعد رنج میزنه تا بقیه بهش برسن زمانی که بیت به سقف رسید شما باید بفروشی و با پولش از بقیه رمز ارزها بخری تا اونجا هم سود کنی
پس نهایتا ۴ یا پنج رمزارز اونم از ۵۰رمزارز اول
موفق باشید
هدفم از مشارکت در تعداد ارز بیشتر، بخاطر این هستش که شانس رشد چندصد درصدی یکی از ارزها رو داشته باشم حداقل ، یا اشتباه میکنم؟ چونکه بنظرم رتبه های بالا احتمال رشد چند درصدی رو نخواهند داشت، هر چند که مطمن تر هستند، اما مثلاً بیت کوین نمیاد سر ۳_۴ سال بشه ۹_۱۰ میلیون دلار، ولی ارزهای با رتبه ی پایین تر و قیمت پایینتر، احتمال حداقل ۱_۲ درصد هستش که این اتفاق بیفته
سلام خواهرم.بنظر بنده این کار اشتباهه.
شما بایست با مطالعه و دقت تک تک ارزهایی که میخوای سرمایهگذاری کنی رو انتخاب کنی.اگر وقتش رو نداری حداقل بهتره از ۱۰۰ ارز اول بازار خرید کنی. مثلاً شما نباید از ارزهایی که حجم خرید روزانه پایینی دارند،خرید بزنی.چرا که موقع فروش دچار مشکل میشی.خودتون درست گفتید شاید دویست میلیون رقمی نباشه اما آنقدر هست که با انتخاب درست میلیاردرت کنه…و خدای نکرده با انتخاب غلط چند سٱل زحمت و مهمتر از اون امیدت رو به باد بده.
بنظر حقیر بهتر از ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری در بورس هست.اگر انتخاب درستی انجام بدید و کمی مطالعه کنید از سهام بی حباب با مدیرانی شایسته خرید کنید،درصد موفقیت بیشتر از اینجا با اینهمه ریسک سرمایه هست.امیدوارم تمام هموطنان عزیز و زجر کشیده ام موفق عمل کنند و خوش و خرم باشید بخصوص شما آبجی زحمتکش و گرامی که خیلی ساده درخواستتون رو مطرح کردید. ارادتمند
من اگه جا شما بودم فقط BTC, ETH, ADA, BNB, XRP می خریدم وبس. می رفتم دنبال کارم بعد در سال 2030 می دیدم که سرمایه ام 50برابر شده؟!!!
همین الان همشو بده ارز پینات و بشین نگاش کن
تا قبل اینکه ۸۵ بشه بخرش پینات باز هم سقف میزنه ارز در طرفداری هست ![]()
درودبرشما.شماکه هلدرهستی فقط و فقط ۱۰ ده ارز اول مارکت رابخرحتما.تاچهارسال هم نگاهشون نکن
بیخیال کلا ببند رو ۲ ارز پایه
با سود ۱/۰۰۰ درصدی میشه ۲۰۰ میلیون تومان
سه سال پیش با ۳۰۰ ملیون که اگه زمین گوشه ی بیابا ن میخریدیم ۳ ملیارد حداقلش بود الان ۲۰۰ ارز نه ۲۰ ارزبیشرفی برامون سبد چید الان ۴۰۰ دلار ازش مونده…خیلیا اسکم شدن ونابود دوسه تاش ازش این مبلغ مونده…حالا مارو نگاه کن عبرت بگیر پولتو بادست خودت تکه تکه نکن …خواستی ارز بگیری ریپل…دوج…فلوکی …این سه تا رو بگیر وبس چون پولت سوخت نمیشه حداقل ریزش هم کنه باز به پول خودت میرسی
خوب سرکار گذاشتی همه رو
از دید من شما دیگه خ طمع کردی . چون میخای رشد همه ارزهای بازارو بگیری با هزارتا دویس هزار تومان ولی در اشتباهی چون ن میتونی هزارتا ارز رو مدیریت کنی و البته تا سه چهار سال ایندم اکثر ارزهات نابود شدن و ب خاطرات پیوستن . موفق باشی در کل .