سلام دوستان، یک روشی برای سرمایهگذاری در ارز دیجیتال برای خودم تعریف کردم، لطفاً بهش نظر بدهید تا یجورایی بهم راهنمایی بشه.
میخام مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنم، آنهم نه فقط در ۱ یا ۱۰ تا ارز، میخام این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان رو تقریبا بصورت مساوی در بین ۱/۰۰۰ تا ارز تقسیم کنم ، یعنی ۱/۰۰۰ تا ارز دیجیتال و از هرکدام بمبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان خرید کنم و حداقل تا ۳_۴ سال آینده بهشون دست نزنم. آیا این عاقلانه هستش دوستان؟ لطفاً نظر بدهید، ضمنا بنده ترید بلد نیستم و اگه هم بلد بودم، علاقه بهش ندارم، منتها میخام یک سرمایه گذاری با دید حداقل ۳_۴ ساله در ارز دیجیتال داشته باشم، ضمنا این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان شاید برای خیلی ها، یک ریال حساب میشه و برای خیلی ها چند میلیارد ، برای بنده نیز تقریبا این قصه صدق میکنه، این مبلغ کل پولی هستش که تونستم با هزار دنگ و فنگ وام بردارم، منتها توان پرداخت اقساط وام را با شغل خودم دارم و در پرداخت اقساط نیز اصلا به مشکل نمیخورم، حالا بفرمایید که آیا این کار عاقلانه هستش یا نه؟
بله عاقلانس ولی روی ارز های معتبر ببند فقط اگ چشم انداز بلند مدت داری
اصلا این کار رو نکن علمش نداری بیچاره میشی به خدا من چندین ساله درگیر این بازارم الان روز های خوب بازارع روز های بدی هم داره ک آدمو تا خودکشی میبره اصلا توصیه نمی کنم کار رو انجام بدی
نظر شخصی من اینه که تقسیم بر ۴کنی و فقط ۴تا ارزمثل په پله یا شیبا یا بونک فلوکی بگیر بقیشم اتریوم وsol ,و سند یا مانا یا انجین کوین بهتره تا تقسیم بر تعداد بالا بکنی چون اگه در بهترین حالت ۱۰۰۰درصد هر کدوم سود بده میتونه پول خوبی بشه
دوست گلم برو رو ۵ تا ارز سرمایه گذاری کن بعد پله ای الان وقت خرید نظر من اینه روی ریپل 'کاردانو 'فانتوم 'اتریم ودوج کوین الان سرمایه گذاری کن این ارزها ریسکشون کمتر وسودشون معقول الانم فرصت خرید داده
ب نظر بنده ب هیچ عنوان حتی هزار تومن هم ب ارزدیجیتال پول نده.
فقط و فقط طلا ب قیمت تابلو پیدا کن بخر. ۵ سال آینده گرمی ۲۰ میلیون میشه. .. و اگه ماهانه حقوق داری بعلاوه ۲۰۰میلیون پولت که خرید کردی هر ماه حداقل یک گرم طلا بخر بزار کنار ۵ سال آینده بفروشش و با پولش میتونی ملک بخری. ..
تجربه بزرگان بزرگترین سرمایه دنیاست. ..
حتما انجام بده ولی روی ارزها تحقیق کن من الفیوم رو 4 سال پیش خریدم با حدود 350 برابر رشد فروختم ولی ریون رو 15 سنت خریدم الان حدود 3 سنته
سلام فقط طلا بخر
خواهرم برو نقره بخر
فرانک سویس بخر همان طلاست. شک نکن