سلام دوستان، یک روشی برای سرمایهگذاری در ارز دیجیتال برای خودم تعریف کردم، لطفاً بهش نظر بدهید تا یجورایی بهم راهنمایی بشه.
میخام مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنم، آنهم نه فقط در ۱ یا ۱۰ تا ارز، میخام این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان رو تقریبا بصورت مساوی در بین ۱/۰۰۰ تا ارز تقسیم کنم ، یعنی ۱/۰۰۰ تا ارز دیجیتال و از هرکدام بمبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان خرید کنم و حداقل تا ۳_۴ سال آینده بهشون دست نزنم. آیا این عاقلانه هستش دوستان؟ لطفاً نظر بدهید، ضمنا بنده ترید بلد نیستم و اگه هم بلد بودم، علاقه بهش ندارم، منتها میخام یک سرمایه گذاری با دید حداقل ۳_۴ ساله در ارز دیجیتال داشته باشم، ضمنا این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان شاید برای خیلی ها، یک ریال حساب میشه و برای خیلی ها چند میلیارد ، برای بنده نیز تقریبا این قصه صدق میکنه، این مبلغ کل پولی هستش که تونستم با هزار دنگ و فنگ وام بردارم، منتها توان پرداخت اقساط وام را با شغل خودم دارم و در پرداخت اقساط نیز اصلا به مشکل نمیخورم، حالا بفرمایید که آیا این کار عاقلانه هستش یا نه؟
چه کاریه که هزار تا ارز میخوای بخری؟ نهایتا ۵ تا ارز با اصالت بخر بزار کنار،حرف هیچکس رو هم گوش نده.
قطعا چند سال دیگه رشد بسیاااااار خوبی خواهد کرد.
من خودم همین کار رو با اتریوم و سولانا انجام دادم و شکر خدا خیلی خوب شد برام.
اون ۲۰۰تومان تو بیار منو یه صفر ببر به دبی تا بیشتر از این به جنون ترسیدم این جوری یه کار خدا پسند کردی اگر هم میخوای ارز بخری بعد دو یا ۳ سال باید مثل من منتظر باشی یکی بیاد شما رو ببره تیمارستان یا یه صفر گور پدر ارز دیجیتال از بورس خودمان بدتره ۸۰ درصد مردم خودمان نمیدونن.
دخترم اول باید به این سوال پاسخ بدی که چقدر سود میخوای از این بازار ؟ اگه تو فکر سودهای چند ده میلیاردی هستی که اشتباه میکنی و ضمنا سه سال برای اینکار کمه. حداقل پنج سال سرمایه گذاری میخواد اونم نه در هزار ارز بلکه در شش یا هفت رمز ارز
پنجاه درصد سبدت باید اتریوم و بیت کوین باشه که صد تومن پولت درگیر این میشه
پنجاه درصد باقی مانده رو در
هوش مصنوعی مثلا fet
حتما تون یا نات کوین
Sui
Sol
Xrp یا ada
تقسیم کن.
این وسطا اگه پولی هم گیرت اومد طلای آب شده بخر
یه نگاهی هم به دوج کوین داشته باش، هر ماه یه تومن دو تومن دوج بخر
به نظر من جز بیت ، ۱۰ ارز برتر رو چنتاشو گلچین کن بخر پولتم خیلی خورد نکن که سودی بهت نمیده
هزااار ارز؟ مگه دیوانه شدی این چه فکریه کردی
ارزهای دیجیتال بجز بیت و اتریوم صدتای اولش به زووور ارزش سرمایه گذاری داره چه رصد هزار ارز اصلن اینکارو نکن پولتو خورد میکنی نابود میشه
نصف پولتو بیت و اتریوم بخر مخصوصا اتر که الان جامونده
بقیش نهاااایت ده ارز خوب
بی ان بی
سولانا
ادا
دوج
شیبا
فانتوم
اربیتروم
متیک
ناتکوین
تونکوین
و اینکه من در بولران قبلی پولم دوبرابر شدو نفروختم طمع کردم گیر افتادم تا الان
بنظر من الان بخر ولی اگر تا چندماهه دیگه الت سیزنی شد و پولت دوسه برابر شد طمع نکن دنبال میلیاردر شدن با این پول نباش و بکش بیرون و طلا که سرمایه گذاریه امنه بخر اگه طمع نزاشت حداقل اصل پولتو خارج کن طلا بخر و بقیشو که سودت بوده بزار چندسال بمونه.
سلام وقت بخیر ارزدیجیتال ۴سال به سال مثل جام جهانی دوسال ونیم اول ریزشی هیچ خبری نیست ولی یک وسال ونیم آخرش به جاهای حساس میرسه صعودی میشه
الان اشتباه سرمایه گذاری کنید شما سال بعد همین موقع خریدکنید نسبت به الان حداقل ۱۰۰میلیون جلو هستین تازه یک سال هم ۲۰۰میلیون پولتون نخوابیده پس بااین حد ۲۰۰میلیون عقب می افتین
سال دیگه تتر چنده؟؟؟ این عقب منی اندازه؟
پولتو همش ترون بخر.از من به تو نصیحت