سلام دوستان، یک روشی برای سرمایهگذاری در ارز دیجیتال برای خودم تعریف کردم، لطفاً بهش نظر بدهید تا یجورایی بهم راهنمایی بشه.
میخام مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنم، آنهم نه فقط در ۱ یا ۱۰ تا ارز، میخام این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان رو تقریبا بصورت مساوی در بین ۱/۰۰۰ تا ارز تقسیم کنم ، یعنی ۱/۰۰۰ تا ارز دیجیتال و از هرکدام بمبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان خرید کنم و حداقل تا ۳_۴ سال آینده بهشون دست نزنم. آیا این عاقلانه هستش دوستان؟ لطفاً نظر بدهید، ضمنا بنده ترید بلد نیستم و اگه هم بلد بودم، علاقه بهش ندارم، منتها میخام یک سرمایه گذاری با دید حداقل ۳_۴ ساله در ارز دیجیتال داشته باشم، ضمنا این مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان شاید برای خیلی ها، یک ریال حساب میشه و برای خیلی ها چند میلیارد ، برای بنده نیز تقریبا این قصه صدق میکنه، این مبلغ کل پولی هستش که تونستم با هزار دنگ و فنگ وام بردارم، منتها توان پرداخت اقساط وام را با شغل خودم دارم و در پرداخت اقساط نیز اصلا به مشکل نمیخورم، حالا بفرمایید که آیا این کار عاقلانه هستش یا نه؟
۴ سال دیگه با این روشی که در پیش گرفتی ؛میتونی ۵ میلیونی برداشت کنی از بازار
بیا حداقل ده تا ارز بخر بزار برا ۴ سال دیگه مثلا دوج و شیبا خوبن
برو با پولت طا بخر بدون اطلاعات و علم وارد دنیای ارز دیجیتال نشو
به هیچ عنوان این کارو نکن
پولی که نیاز نداری رو وارد این بازار کن،نه پولی که به قول خودت باهزار تا دنگ و فنگ تونستی وام بگیری
و اینکه چیزی از ترید بلد نیستی اوضاع رو بدتر میکنه
لطفا بیشتر تحقیق کن
سلام .۱ پولی رو که لازم نداری رو بیار تو این بازار .۲ ارزهای معتبر بخر ارزهای با مارکت بالا . ولی در کل بنظرم پولت را طلا بخر ارز دیجیتال و سهام ایران
سلام با احترام خیر
نظر شخصی من اینه بتونی تو یه موقع خوب با مشورت با یه کار بلد خرید کنی تا به سود مد نظرت رسیدی بفروشی بیایی بیرون
چون این بازی ارزها وارد شدن نهنگ ها
بعد زمانی خارج شدن
وقتی استراحت این ارزها شروع میشه = ضرر مخصوصا شما مثل من اطلاعات زیادی در مورد این ارزها نداری
که خود من موقع استراحت ضرر زیادی کردم با خرید فروش هیجانی و مثلا جبران ضرر که آخرش تقریبا از دست دادن کل سرمایه ام
۴٠میل دیگم جور کن و ی واحد اتریوم بخر
اینجوری حتی موقع بالا پاین رفتن تو ١ روزم حداقل ١٠ ملیون ب جیب میزنی …
فقط خدا شفات بده در مورد شما کاری از کسی ساخته نیست
پولت رو ببر بزار بانک سود بانکی ۴ سالت بیشتر از سود ۴ سال خابیدن پولت تو کریپتو میشه
کریپتو=بلای خانمانسوز
با این مبلغ ک گفتی ۵ تا ارز تو سبد داشته باشی خوبه
هزارتا ارز!! چجوری میخوای مدیریت کنی نهایت ۳تاچهارتا بخر بزار اصلا هم تا ۱یا دوسال بهشون نگاه هم نکن
برادر ارز سوئی و دوج بخر یکسال و یا دو سال نگاه نکن …
خیر دوست عزیز عاقلانه نیست .
روی ارزهای مهمتر و آینده داری چون سویی و استلار بیشتر سرمایه گذاری کنید .و ضمن اینکه با هر بار جهش پولتونو باید بکشید بیرون و وقتی برمیگرده مجدد در کف خرید کنید.اونجوری سرمایتون افزایش بهتری میخوره و در کف سازی ارزها که از سودشون ریزش میکنن پولتون خورده نمیشه.
برای برنامه بلند مدت ارزهای خوبی مثل آلت لیر Altlayer و انجین Enjin هم داریم که بازدهی عالی ای خواهند داشت.
پرسود و موفق باشید
کار خوبی میکنی.فقط یک اشکال داره، ببین ارزی مثل سولانا باید بیش از دیگر ارزها بخری که سود کنی. مثلا ۱۰ میلیون، یک ارزی مثل بیبی دوج ۱میلیونم زیاده من ۵۰۰ خریدم
با سلام به خواهر گلم این کار نمیشه چون حداقل خرید خیلی از ارزها بیشتر از دویست هزارتومان هست شما روی ده ارز برتر که نزولی بودن خریدکنی بهتره،خصوصا ارزهایی مثل دوج،سویی،ایتریوم،اولانچ،کاردانو واستلار
دختر گلم، شما 100تومن طلا بگیر توی چهار سال چند برار میشه، 100تومن دیگه رو 10 تا ارز پدر ومادر دار بگیر بریز تو کیف پول مطمئن
نمیتونی مدیریت کنی تو انتقال خرید و فروشش سردرگم میشی
ده تا ارز بیشتر نخر پشبمون میشی
این کار رو نکن برادر
به نظر من این مدل سرمایه گذاری اشتباهه. با کارمزدهای بالای ارزها و نوساناتشون پولت خرج کارمزد میشه و سودی نمیبری.
دوم.هر سرمایه گذاری بلند مدتی درست نیست.از الان تا یکسال دیگه بعد از ۴ سال افتادیم توی آلت سیزن تو این زمان سرمایت رو در این بازار نگه دار.
و من میگم پولت رو روی ۴ ارز کم ریسک و بالای جدول سرمایه گذاری کن.
۱ ارز میم کوین .
۱ ارز rwa
۱ ارز هوش مصنوعی
۱ ارز زیر ساختی
ممنون از راهنمایی تان ![]()
![]()
![]()