مدیریت سرمایه و ارز دیجیتال

دوست عزیزی که چندسال پیش 46 تومن خرید کردی، چرا یکجا در یک موقعیت هیجانی پول وارد یک ارز میکنید و از همه مهم تر چرا ضرر هایی ک میکنید رو شرایطشو نمینویسید و در موردش یاد نمیگیرید ک دوباره هیجانی وارد چنین ضرری نشید، من قبلا گفتم باز هم میگم اگر تونستید ده میلیون رو تبدیل به بیست میلیون کنید اونوقت بیشتر از ده میلیون پول وارد بازار کنید!
لطفا هر کجایی که میتونید موارد و مباحث تحلیل تکنیکال و حمایت مقاومت هارو اموزش ببینید، مدیریت سرمایه اصلی ترین عامل موفق شماست، سه سال شما توی ارز موندی.خب دیگه برای چی ناراحتی براش بیخیالش شو تا زمانی که برگرده.
خرید هاتونو برای تایم دو روزه الی یک روزه ببندید.
در بلند مدت کسی از اینده خبری نداره.
موفق باشید🌱
در ضمن نظرات من ثبت نمیشه.
به ارزتون اینجا دست نزنید که تا فردا یا خیلی زودتر برگشت میزنه!!!

دوست عزیز من سال ۴۰۰ ورود کردم و ۱۴۰۰ دلار مانا خریدم البته پولس هم خریدم که متاسفانه اون هم شدید ریخت تنها ارزی که نصف ضرر من رو جبران کرد ترون بود که ۱۵۳۰ خردیدم همون موقع.دقیقا اوج بازار ورود زدم مه به قول شما هیجانی بود و به شدت متضرر شدم

توصیه ی من به شما اینه اگه سرمایه داری فقط چند میلیونشو وارد بازار کن اگر تونستی سود کنی باز هم وارد کن، خودم هیچ وقت بلند مدت وارد معامله نمیشم چون شما از چند روز اینده ی هیچ خبری نداری. نهایتش با مغز خبری خودمون بتونیم تا چند روز رو اخبار سیاسی و ارزی اینده رو تحلیل کنیم
به دلیل ریسک های سیستماتیک و مرزی و… نمیشه بلند مدت تو حوزه ی رمز ارز و بورس سرمایه گذاری کرد، فقط اندک اون هم در نواحی رشد، اگر ضرر کردی فدای سرت، بند هم چندسال تو بورس ضرر کردم خون دل خوردم بعد چند سال یاد گرفتم تازه دارم سود میکنم، اونم مدام نوشتم ضرر هامو دلیلشو خوندم ک اون حرکتو تکرار نکنم و این شده ک الان سود میکنم.
فقط و فقط رو چارت یک دقیقه تا یک روزه یه محاسبه میکنم، اخبارو رصد میکنم، تحلیل بیت کوین رو رصد میکنم، همه چی بر وفق مراد بود تو حمایت خوب در کف ارز ورود میزنم اونم تا فرداش رو مقاومت خروج وسلام.