خیلی سادس بازار وقتی ی چند سال پیگیر خبرها باشی و چکش بکنی…
الان بیت کوین تا حدود ۱ ماه رنج خواهد زد و آلت ها حرکتشون حالا هر یک به نسبت پتانسیل خودش کامل خواهد شد…
بعد بیت کوین به طرف محدوده ۱۵۰ هزار دلار خواهد رفت تا اردیبهشت و از اونجا دوباره اصلاح کمی عمیق تر (و رنج زدن ۲ ماهه تو محدوده ۱۱۵ تا ۱۳۵) و در این مدت باز آلت ها ریکاوری خواهند شد ولی نه به صورت کامل… بعد بیت کوین از تیر تا اوایل شهریور جوری تا ۲۲۰ الی ۲۵۰ خواهد رسید که اکثرا اشتباه بزرگ فروش ارزهاشون و خرید بیت کوین رو انجام خواهند داد… بعد از اون نقطه دقیقا آلت سیزون شروع خواهد شد و اونجاس که معلوم میکنه تو این بازار کی ی چیزی میدونسته و کی اومده بر حسب نظرات بقال سر کوچه که سبد میچیده خرید میکرده…من قبلا ارز هامو معرفی کردم و گفتم که تو اون ارزهایی که من بررسی کردم blocx و octa بخرید… مگر اینکه پولتون با دلار امروز بالای ۵ میلیارده.
ببخشید کدوم صرافی هست این ارزا
این همه پیش بینی اونم با این دقت !!! داداش معلومه اطلاعات زیادی از ارزهای دیجیتال نداری یک ساعت بعد را نمیشه پیش بینی کرد فقط موقعی میشه تا حدودی پیش بینی کرد که یا خیلی بازارصعودی باشه مثل الان که احتمال ریزش بالاست و یا خیلی نزولی باشه که احتمال برگشت را میشه حدس زد