یک تحلیل داخل همین سایت قرار دادم که موج 5 صعودی بیت کوین جایی بین 87-96 هزار دلاره اون زمان همه منو بی سواد خطاب کردن اشکالی هم نداشت
ی سریا فقط میگفتن میرسه به30 هزار ی پله هم رو 40 هزار دلار خرید میکنیم
برادر گلم الان قیمت چنده
اونایی که میگفتن بیت کوین سقف نمیزنه کجا فرار کردن
کلا خیلی وقته دیگه داخل این صفحه هیچ تحلیلی قرار نمیدم چون به شدت شده مکانی برای دلقک بازی یک عده بچه سال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2تا نکته دارم
اول سیو سود کردن رو یاد بگیرید
اگر دچار ترس شدید داخل مارکت اصل پول رو خارج کنید بزارید سودتون بمونه
اینطوری وقتی قیمت کاهشی بشه بازم نقد هستید که در سطوح پایین تر ورود بزنید و همیشه چند پله ازبقیه معامله گران تازه کار جلوتر هستید
دوم مدیریت سرمایه داشته باشید
شما فکر کن کیفه پولت به عنوان مثال 1000 دلار داخلش سرمایه داری هرچقدر بیشتر از این 1000 تا شد ریال کن تو حساب بانکیت اینطوری وقتی ی حساب پره پول داشته باشی دیگه غمی نداری که بگی بدبخت شدم مارکت ریخت
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نکته آخر برای اینکه دچار سردرگمی نشید در مارکت سعی کنید فقط یک تحلیلگر رو دنبال کنید اینکه 10 تا تحلیل بینید فقط باعث جا موندن خودت چه در خرید چه در سیوسود میشه
بیت کوین تا۱۷هزاردلارریزش داره،هیچ احتیاجی به تحلیل کسی نیست.یکن سواد داشته باشی راحت میشه فهمید که نه آلت سیزن درکارهست نه بیت ۱۳۰هزاردلار.نهنگها وبزرگهای بازار دارن یکی یکی خالی میکنن ب ای خرید بیت ۱۷هزاردلاری
جناب نارنجی شما از یدونه های اینجا بودین ومن همیشه دنبال تحلیلهای شما بودم …ولی متاسفانه موذی ها شما رو دلسرد کردند وشما ماها رو تنها گذاشتین …و الان هم با حرفها شون آقای بختیاری رو که ایشون هم مثل شما کار بلد بودند رو فراری دادند…تو رو خدا شما با حرفهای این دائم الخمرها گروه رو ترک نکنید و تحلیلهاتونو حتی اگر فک کنید یکنفر باشه وبه تحلیلهای درست شما احتیاج داشته باشه دریغ نکنید…مطمئن باشید شماها که به فکر مردم هستید پاداش کارتون رو خود خدا میده …واون مفلسهارو هم باز طرف حسابشون خود خداست …پس شما باشین تا من وامثال من از کمک هاتون استفاده کنیم …زمانی که شما بودین من همیشه کامنت تشکر میزاشتم وچه توهین ها که به خود من نکردند …یه بار میگفتن خود نارنجی هستی با اکانت دیگه میای…وهزاران حرف دیگه…ول ما تنها همه چی رو به خودخدا میسپاریم وبس …باشد که او نظاره گر بر همه ی خوبی ها وبدیهای ماست.