نقطه مناسب برای سرمایه‌گذاری

درود بر شما بسیار درست فرمودید دوستان وقتی میاد پایین باید بفروشید من چهارسال پیش شیبا شد 000068وبعد شروع به ریختن کرد وقتی آمد روی000052 من خریدم همه میگفتن عجله نکنیدمیاد بالا منهم صبر کردم، بالا که نرفت هیچ، وقتی فهمیدم که آمد روی 000007 حالا بعد از چهار سال شده 000024 مواظب باشید اگر داخل سود هستی فعلا بیایید بیرون، اونااگر براشون سود نداشت این کار نمیکردن، مواظب پولهاتون دراین وضیت بد اقتصادی باشین
دوستتون دارم خدا نگهدار

زرنزن چیزی بلدنیستی به مردم ضررنزن

الان اصلا خرووج نكنيدددددد اشتباهههههه

تو گوه میخوری که مارو دوست داری از کون دیگران لقمه نگیر
چیزی بارت نیست

خیلی عاقلی بهت حسودیم میشه عین این می مونه یه سری بیان تو دیوار وشیپور آگهی بزارن دنا صفر ۶۰۰تومن یکی دیگه بزارن دناصفر ۵۰۰ تومن یکی دیگه بزارن دنا ۴۰۰تومن بعدتوبگی چون داره پایین میاد باید بفروشیم بعد تو دنا صفر رو بفروشی ۳۰۰ تومن که نکنه بشه ۱۰۰تومن یاکشا بگن مجانی هم نمیخوایم یه چیزی هم باید دستی بدی
عقل کل اون تایم ریزشی بازار بود جایی بود که باید خارج میشدی اما گول وعده بعضی‌ها رو خوردی که بیت میخوادبشه ۱۰۰هزار و فلان نفروختی ماهم نفروختیم ولی اومد پایین میانگین کم کردیم تا امسال که تایم صعودی شروع شد از زیر ۱تومن شیبا شد ۱/۲شد۱/۴شد۱/۶شد۱/۹حالا هم داره آماده میشه واسه ۲/۲بعد۲/۶بعد۳/۵و۶مینطور بره بالا
دقیقا اومدی بعداز زمستان ارز دیجیتال اول بهار ارز دیجیتال اول رئیس جمهور شدن ترامپ اول قبل آلت سیزن باوجود اینهمه نشانه های مثبت بازار بایه بادکوچولو تب ولرز گرفتی داری دیگران توجیه میکنی که همراهیت کنن؟حالا چندنفریاده لوح هم اومدن لایکتم کردن؟ بابا جان یکم عقل داشته باش یکم فکر کن یکم چارت ونموداررو ببین برویکم آموزش ببین یکم از ۴تا تحلیلگر وارد مشاوره بگیر نه؟ بفروش خودتو خلاص کن اون نظرات فیلسوفانه ت هم برا خودت نگه دار ببین بااین عقلت کجای این بازاری ؟هیچ ترقی کردی؟بااین سطح داناییت؟؟