نقطه مناسب برای سرمایه‌گذاری

دوستان خیلی زود دارید قضاوت میکنید این ارز سود خیلی خیلی خوبی خواهد داد فقط یک کم زمان بدین در حد یکی دوروزه متاسفانه زمان با من یاری نکرد البته از جایی خوشحالم که خیلی ها را شناختم اینقدر که نفرین کردین در مورد ارز xکه ده برابر رشد کرد همچنین ایگورس که سه برابر رشد کرد خیلی خیلی تعداد محدودی تشکر کردند حیف زمانی که من و بقیه دوستان تحلیلگر براتون گذاشتند متاسفم برای خودم
اینهم یک تحلیل دیگر برای آنهایی که شرف دارند و تمام . ریزش ارز xrpیا همان ریپل تا محدوده 1.01وجود دارد زیر نظر بگیرید برای کوتاه مدت حدود 3برابر میشود سه ماهه نمیخواهد بخرید فقط زیر نظر داشته باشید که از تحلیل من اطمینان کامل داشته باشید

منم با حرف سحر موافقم و برادر عزیزم آقای سالاری چه بره بالا چه نره داداش من بهت اعتماد دارم و خرید کردم چ سود چه ضرر فدای ی تار موت

آقای سالاری از ارز ریف بگید هر خبری چیزی لطفا

داداش دمت گرم ما که استفاده میکنیم اگر هم ریخت شما رو مقصر نمیدونیم

فقط با یه پخ قهر نکن لطفا

سلام آقای سالاری به‌نظرتون کی رشد میکنه؟

سلام دوست عزیز، ما ممنونیم که نظر و تجربه خودتانرا با دیگران به اشتراک می گذارید. اما بعضی از دوستان هستند از ماهها قبل با کلی ضرر هلدر این ارز هستند و از بازار عقب مانده اند، الان هم صبرشان تمام شده و کمی عصبانی هستند. لطفا از اظهارات ایشان دلخور نباشید، چون قبلا کسانی بودند که با موشک پرانی قول پامپهای آنچنانی و سریع می دادند ولی نتیجه بر عکس شد. به نطر من هم تومی آخرین روزهای نزولی خودش را طی می کند.

این جهانگیری من میشناسم هیچی بارش نیست الکی اینجوری میگه که مردم هجوم ببرن بخرن وقتی مردم ساده باشن فکر میکنن میره بابا همین خرید باعث میشه هجوم بیارن

طایفه سالاری اصالتا از منطقه جیرفت و دارای سابقه افتضاحی می‌باشند.امیدوارم که از اون قشر نباشه که مشکلات زیادی دارند.یک بی‌ریشه ت.خ.م ح رام.