دیگه الان هر بچه مدزسه ای میدونه که بازار ارز دیجیتال اصلاح داره
قرار نیست یه کله بره تا ۴۰ تومن که نه؟
فکر هم نکنم کسی اینجا گفته باشه همین روزا میرسه به ۴۰ تومن
واقعیت تو این ریزش بیت کوین هارمونی خودمون مثل قبل نریخت خدا وکیلی و دیگه میشه بهش امیدوار بود
راستی یادمه گفته بودی هارمونی بازی و نوسان میگیری و ۲۵ میلیون و۸۰۰وهزار تومن هم سود کرده بودی.میگم نکنه این ریزش زیر ۱۵۰۰ تومن اونو از دستت گرفته یه چیزیم روش دادی رفته که اینطوری پریشون شدی؟![]()
متوجهی بیخودی انرژی مصرف میکنی اینجا با پریدن به این او اون؟
اون انرژی رو بزار رو نوسان گیری تا نقره داغ نشی مثل امروز😜
دقیقا همه یادتون هست هارمونی زیر ۱۰۰چتومن پشت سرهم ندا دادم بخرید این کاربر تازه وارد شروع کرد به تمسخر وتوهین در عرض چندروز هارمونی از زیر ۱۰۰۰تومن تا۲۱۰۰رفت وبرگشت در منطقه ۱۶۰۰تومن بااینکه امروز بازار خونی روی تمام ارزها تاثیر سنگین گذاشت وبه شخصه در حدود ۱۴۷ملیون تومن رو آلت کوینها در ضرر اصلاح قرارگرفتم اما هارمونی وترون و همچنین وینک تنها ارزهایی بودند از داریی بنده که در ضرر نرفتند بخصوص هارمونی که یکشنبه حدود ۱۱۰ملیون تومن منو در سود برده بود ومن به هیچ وجه بهش دست هم نزدم تاقبل این بازار خونی امروز در حدود ۸۰ملیون تومن در سود بوده که در حال حاظر بازهم دارایی هارمونی بنده حدود ۶۰ملیون تومن در سود است ولی من به هیچ وجه به دارایی هارمونی خودم دست نزدم ونخواهم زد
این کاربر تازه وارد اولا زیر ۱۰۰چتومن دیگران رو تشویق میکرد نخرند و هرچی دارند رو بفروشند بعد اومد پیام داد رو ۲۰۰۰تومن فروختم پایین بیاد می خرم سری بعددوباره پیام داد ۲۱۰۰تومنی فروختم والفرار بعد دوباره پیام داد بیست وخورده ای ملیون تومن نوسان گرفته شما تو کالبد این آدم یه موجود فوق العاده مریض میبینید که فقط دلقک بازی وتوهین وتمسخر وبی احترامی بلده دقیقا مشخصه بزرگتر سالمی نداشته که بهش تربیت یاد بدن
صحبت منم همینه برادراتفاقادست رواصل موضوع گذاشتی مشکل همینجاست که شخص متوهمی اینجاست که هرروزمیادمیگه الان میشه چهل تومن وقول داده تایک ماه ازسه دلاروپنج دلارردبشه بله من نوسانگیراین ارزم و۲۵۸۰۰هم دیروزنوسان گرفتم ومجددخریدزدم امانه همه ی سرمایموفقط یک سومشووبااین ریزش الان یک سوم دیگه ازسرمایموبازخریدمیزنم من بازم میگم هارمونی بازم وهمه حرف من تخیلات وتوهماتیه که این به اصطلاح آقاداره به خوردمردم میده جدای ازتوهین هایی که میکنه ومن جواب نمیدم این فرافکنی هاهست که سعی داره خودشوعقل کل ومنوبچه مدرسه ای جلوه بده عزیزان من اگه قراربه چارت ونمودارباشه الان خیلی ازارزهابایستی دلارروردکرده باشن ولی دارن توی ریال دست وپامیزنن خب بله این خاصیت بازاره واصلاح داره ولی پیامهای این آقاروبخون متوجه حرف من میشی من خیلی وقته بااین ارز ودر کنارش دوج کوین وریپل و…هم دارم الحمدلله سرمایه ارزدیجیتالم بدنیست خیلی بیشترازاونکه تصورکنن بعضی هاوسنمم کم نیست ازدرس ودانشگاهمم سالیان سال میگذره قصدتوهینم به کسی ندارم ولی اینانمیگن باحرفاشون خیلیاازسودوسیوسودجامیمونن وخیلیاخام میشن ودراین قیمتای بالامیخرن منتظرتایه شبه پولداربشن ومنتظرچهل ودلارمیمونن وسالهاانتظارولی بی فایده…نمیدونم این عقل کل کجابوده چراایلان ماسک وپولدارای جهان الان این نیستن یاچرااین بااینهمه اعتمادبنفس داره اینجادست وپامیزنه خب غیرازمتوهم چی بایداسمشوبزارم …ادمین جان مادرت تاییدکن پیامولج نکن توهینم نکردم باتشکر