فرصت‌های خرید و صعود بازار

دوستان ارزاتونا مفت از دست ندین. بعدا براتون حسرت میشه. ما ابتدای یه بازار صعودی هستیم.

درست میگید،اتفاقا یه بنده خدایی در بیت ۹۸هزار دلار گفته بود ارزهاتون رو با پابند به خودتون ببندید که از چنگتون در نیارند!!! شما هم با دست بند و پابند به خودت ببند از چنگنت در نیارند،نه اینکه ارزی وجود نداره و همشون دست شماست،باید به این طریق حال تمام مردم دنیا و موسسات رو بگیرید، بزارید توی کف ارزهای شما بمونند تا بفهمند دنیا دسته کیه!
خدا رو شکر ماینر ندارید،وگرنه میگفتید ماین نکنیم تا قحطی بیاید:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

نه عزیزم اتفاقا اینطوری که شما میگویید نیست من خودم بارها از خرید و فروش سود کلان کردم همین تابستون دوج خریدم یه هفته پیش فروختم کلی سود کردم الان هم منتظرم کمی پایینتر بره بازم میخرم تا بازار صعودی شد میفروشم من دوسال پیش 8 تا سولانا داشتم با خریدو فروش و نوسان گیری الان 25 تا شده میره بالا میفروشم میاد پایین بازم میخرم اصلا هیچ اصلاعاتی هم از رمز ارز و تحلیل و تکنیکال ندارم فقط زیادی طمع ندارم چون میدونم هر صعودی ریزشی داره وهر ریزشی صعودی داره زیادی هم نباید تعصب بخرج بدی سودتو کردی بفروش بره

شوخی میکنم ث،من یک شب هولدری رو هم بر خودم حرام کردم