بخدا ۹۲۰میلیون دیشبم اومده ۷۳۰میلیون ولی ناراحت نیستم بجا تماشای نمودار میرم فیلم میبینم صبر و تدبیر میکنم که برگرده برسه سرجای اول پول مفت میخوای صبر هم نداری نه دایی از این خبرا نیست من ۲۸میلیون ارز خریدم صبر کردم تا ۹۳۰ رفته یزمانی ۲۸میلیونم ۱۰۰هزارتا دوج میکرد انقدر دستکاری کردم بپر این ارز پبر اون ارز کردم که هی کاری باهاش نداشتم الان دومیلیارد۸۰۰بودولی ۷۰درصد پولم رو خرید فروش از دست دادم درسته تو ذهن خودم فکر کردم تو سودم کارم درسته و تو سودم تا میریخت میرفتم یکی دیگه میخریدم تا میومد بالا دوباره خودشو ولی وقتی نگاه میکنم مبینیم خودمو سرکار گذاشتم وقتم تلف کردمو کلی حرص جوش خوردم الانم حدود ۲۸هزارتا دوج برام مونده که فرار کنم گیرم بشه ۳۰هزار که احتمالش کمه چون هی کارمزده. بخدا تریدو سیو سودو چرت پرتا الکیه هزاران روانشناس و اقتصاددان و نخبه دارن کنترل میکنن ارزهارو یعنی منو تو از اونا زرنگ تریم نه داداش تو ۴سال طلایی هستیم که همه ارزها محکوم به بالا رفتنن چون بالا نرن به ضرر خودشونه پایین هم میاد برا فراری دادنه بعضیاس شاید تو ضرری ولی صبر کنی به سود میرسی حرف اخرم هم اینه نه ادعای ترید دارم هیچ خری هم نیستم ولی بخدا از سال ۹۵اینکارو میکنم برا یکی از دوستام که سواد نداره اسمش بنویسه اتریوم خریدم ۱۰میلیونش شده ۶میلیاد ولی منی که ادعا داشتم جا موندم هرکس میگه سال دیگه قراره چی بشه داره چرت میگه باور نکنید فقط صبر صبر صبر حتی ۵سال
مجبوری اینهارو بگی:joy:![]()
![]()
سلام و درود،دقیقا عین حقیقته افرین👌
حکایتت، حکایت ماست، اینقد عوض، بدل کردم، که الان افتادم تو کلی ضرر😢