سلام خدمت دوستان.اونایی که این ارز رو توسبدشون دارن یافقط این ارز رو هولد کردن به دارایی خودتون ارزش بدین.ببین معنی سرمایه گذاری اینه شمایه چیزی رو میخری حالا هرچی طلا زمین ارز ماشین یه مدت میگذره میفروشی سودت رو برمیداری.ببین میدونم همه توضرر هستیم اومدی تو سقف خریدی فکرکردی یه ماه دیگه سودآنچنانی میکنی ولی تا به الان نشده.ببین یکسال پیش زمین خریدم هنوزم مونده رودستم نتونستم بفروشم.حالا چیکارکنم بزنم توسرخودم؟شاید تو۲۰میلیون ضررکردی ولی من ۸۰۰میلیون الان تواین ارز ضرر کردم.نمیخوام رویا پردازی بکنم ولی دقیقا از اون چیزی که انتظارش رو نداری تو رو به نون و نوا میرسونه.تاالان صبرکردی میدونم سخته تاخرداد یاتیرماه سال بعدهم صبرکن.زیاد به مارکت و فاندامنتال و سکه در گردش و اینا توجه نکن اینا همش فرمالیته هست.۹۰درصدتحلیل ها غلط ازآب درمیاد.تویی که این ارز رو داری ومیدونم سختی کشیدی نذار دوتا ادم حسود بیاداینجا ایموجی خنده بذاره وازناراحتی توخوشحال بشه.روحیت رو نباز امیدداشته باش جوری نشه فردا روزی کشیدبالا بگی من چرا زیر ۵۰۰تومن فروختم.به هرزحمتی که شده نگه دار.من چرابیام سرمایم رو بالونا مقایسه کنم چرا باسولانا مقایسه نمیکنم؟توتحلیل میذاری و حرف از مارکت و سکه درگردش میزنی ولی من میگم تحلیل یعنی کشک.انشااله اون روزی برسه همه اونایی که تواین ارز ضررکردن جوری به سودبرسن که ندونن چجوری خرجش کنن.آینده برای توست.ببین منکه نمیگم بخر فردا بگی باحرف توخریدم ضررکردم من میگم به سرمایت ارزش بده ازش بدگویی نکن.بایدسولانای ۴۰هزار تومنی دوج ۸۰۰تومنی اتریوم ۷۰هزار تومنی وامثال اینا دیده باشی تامعنی حرفم رو بدونی.بیت کوینی که چندروزپیش ۷میلیارد رو زد سال ۹۹فقط۸۰میلیون بود.به امیدروزهای بهتر🌹
دقیق ترین و درست ترین حرفو در مورد این بازار زدی چون تجربش رو داری ![]()
دوست عزیز ممنون من با تمام تجربم مطمعنم نات در بولران خیلی راحت بالای ۱۰ برابر میشه و تا الان هر تحلیلی کردم درست در اومده تیم نات و دوستان عزیز روزهای پامپی خیلی نزدیکه