فقط صبر کنید هر کسی هم که پولی که نیاز نداره خرد خرد پله ای خرید کنه پشیمون نمیشید. و اینکه یکی از اشکالاتی که فشار روی مدیران ارشد برای ارز ریپل هستش اینه که چون تقریبا ۴۰ درصد موجودی سکه در اختیار خودش می باشد بخاطر این موضوع توکن سوزی باید داشته باشه اگر انجام بشه حتما ارزش بالای پیدا می کند( و اینکه بعد از این موضوع همه از واژه ای کاش با یک دلار یا دولار خالی نمی کردم )حتما در آینده ارزش ریپل خیلی بالا می رود چون یکی از ارزهای آمریکای هم هستش و ترامپ می خواد ارزش ارزهای آمریکایی رو بخاطر اقتصاد کشور خودش بالا ببره پس بشینید و تماشا کنید لطفا عجله نکنید کسی که لازم نداره هولد کنه من خودم الان خیلی تو سود هستم چون زمانی که به پول ما 8 هزار تومان بود خرید کرده بودم ولی عدد من چیز دیگری هستش و حتما هم بهش می رسیم.![]()
![]()
خداییش یا خری یا ما رو خر فرض کردی؟اخه کدوم احمقی وقتی ارزش سود میکنه نمیفروشه دوباره قیمت پایین بخره از زمان همون هشت هزار تومن اگه تو قله فروخته بودی وتو کف میخرید ی تا الان هزار درصد سود گرفته بودی.
خوش بحالت داداش
کس شعر تمام هشت هزار الان باید کانادا بودی ![]()
![]()
انشاالله شما هم پر سود باشید نگران نباش حتما سود خیلی خوبی می کنید صبر داشته باشید فقط ![]()
![]()