برای اخرین بار میگم.من کامیتان بلک هستم هیچ کاری هم ب mz و رضا و امثال اینا ندارم.از اینک سودی کنن دو تا هم نوع خودم خوشحال میشم برای همین از اول این ارز تا الان فقط گفتم بخرید و بخرید.منکر هیچ حرفی هم نمیشم.در زندگیم هر قدمی برداشتم ب خال خورده و موفق بودم نهایتش.الانم فک نکنید خودم فقط حرف زدن یاد دارم.شخصا ۴۵۰ هزار ban در قیمت ۸ ۹ ۱۰ ۱۲ ۱۵ ۱۹ ۲۰ وحتی ۲۲ خریداری کردم چون بزودی خرید حتی ۳۰ هم تو این ارز خاطره میشن.رشد عجیبی در راهشه و الان عده ای دارن سنگ اندازی میکنن بخاطر اینک ارز رو بکشن پایین تا خریداشون رو بکنند.بعد ک خریداشون تکمیل شد اونوقت میفهمید رشد یعنی چی.عده ای در این حین میترسن و متاسفانه با ضرر خارج میشن ب اشتباه.من ب حرف هیچ احدی کار ندارم چون ایمان دارم ک این ارز هرکس ک خرید بزنه الان آیندش رو میسازه و سودی میده ک تا اخر عمرت سیر میشی.گفتم ک برای بار اخر گفتم ک چهارتا مثل خودم سود کنن وگرنه از خرید شما نه من ضرر میکنم نه فایده.من ۶ملیارد و خورده ای خرید زدم تا الان هیچ ترسی هم ندارم و صبرمم بی نهایت هستش.همه این پول رو هم از همین ارز ها در اوردم و دلیل موفقیت هم فقط صبر بوده.ی چیز دیگم بدونید تا زمانیک ارزی رو نفروختید شما هیچ ضرر یا فایده ای نکردید پس نگید پولم نصف شد یا دوبرابر.زمانیک بفروشید اونوقت معلوم میشه برنده اید یا بازنده.ی نکته دیگم بگم این بازار همیشه فرصت میده پس هروقت ارزی رو خریدبد تا ب سود ننشسته فروش نزنید دوستان.خیالتون راحت گند ترین ارز یروز ب سود میرسونه فقط صبر.ساده تر بیان میکنم ک راحت متوجه بشید جاستین و عده ای مافیا و کله گنده دارن این ارز رو خریداری میکنن علت اینک الان ریزش کرده علاوه بر این ک همه ارزها ریزش کرده دلیل دیگش خرید این کله گنده ها هم هست.حالا با خودتون میگید چطور با خرید ارز ک ارز باید رشد کنه چطور ریزش کرده.درسته فکراتون ولی بنظرتون ی معامله گر وقت خرید در قیمت بالا خرید کنه بهتره یا پایین؟ خب مسلما پایین و این کله گنده ها هم از عمد قیمت رو میشکنند تا خرید هاشون تکمیل بشه و اما… اون روز ک خریداشون تکمیل شد اونوقت هستش ک رشد فضایی و پرواز شرو میشه.امیدوارم تونسته باشم ب عوه ای بفهمونم ک درک کنن.این برای بار آخر بود ک توضیح دادم و تمام. در ضمن من نه شماهارو میشناسم نه شماها من رو پس دلیلی نداره بخام حرف الکی بزنم و خدای نکرده از ضرر شماها خوشحال نمیشم دوستان.این ک دارم میگم بخرید چون میخام اون روز ک دودلار و حتی بیشتر شدن این ارز رو میبینید داشته باشید و بگید خدا خیرش بده این بنده خدارو ک گفت بخرید همین.دلت پاک باشه خدا پول و روزی میده خاطرجم.الانم فقط صبر کنید و نفروشید تا ب سود برسید و میرسید فقط صبر. حوصله کل کل با عده ای ک حرف حالیشون نمیشه رو ندارم و برای بار اخر گفتم بخرید و تمام.زمان ثابت میکنه ک من چی گفتم و سر در میارم یا نه.زمان ک بگذره میفهمید این چه ارزی هستش.فقط کافیه خرید مافیا و کله گنده ها تکمیل بشه اونوقت جوری این ارز رو رشد میدند ک تو عمرتون هم ندیده باشین.امیدوارم وقتی رشد کرد همه خوشحال باشن و کسی حسرت نخوره ک چرا نخریدم یا چرا ب ضرر فروختم و غیره.بدرود دوستان.دوستدار شما کاپیتان بلک:banana:![]()
![]()
![]()
![]()
خداخیرت بده که توضیح دادی .فقط بگو چند وقت دیگه صبر کنیم .ممنون
چند وقت ک هیچکس نمیتونه بیاد برات بگه عزیز من هرکس هم بگه شانسی میگ بازار ارز غیر قابل محاسبه هستش.ولی در کل از رشدش خاطرجم هستم🍌