راستی ی حرف دیگم موند ک بگم برید تو صفحه اینستاگرام جاستین سان و میفهمید من چی دارم میگم.برید تو پیجش و استوری و پست هاش رو ببینید.جاستین سان آدمی در تراز ایلان ماسک هستش.حالا نه ب اون بزرگی و در حدو حدود های ایلان هستش و چیزی ک میگ یا ارزی ک معرفی میکنه حتما پشتش سود های کلانی خاهد بود.فقط از این ارز داره میگ پس مطمین باشید پروار و رشد در راه هستش.جاستین سان ادم الکی ک نیس و مطمین باشید بی هدف چیزی رو استوری نمیکنه.اگ این ارز رو استوری میکنه حتما یک چیزایی پشت این ارز خابیده ک گذر زمان مشخص خاهد کرد.برید تو پیج اینستاش خودتون ببینید و بحرف این رضا و امثال اینا توجه نکنید.اصلا من سرم در نمیاد من اصلا همه حرفام هیجی خودتون ک عقل دارید برید ببینید و تمام.روزی ک این ارز رشد کنه همتون میاید میگید دمتگرم کامیتان بلک و هر ارزی ک معرفی کنم رو بی شک خرید میزنید.من صبرم زیاده و اون روز رو خاهیم دید...فدای همگی. .کاپیتان بلک هستم:call_me_hand:![]()
![]()
![]()
![]()
این ارز که مال جاستین سان نیست روزی که موز
خرید فورا یه نفر این ارز ساخت مثل ارزهای که به اسم ترامپ ساختن
این ارز اگه مال جاستین سان بود بربستر ترون بود
برید تو صفحه اینستاش میفهمید. بعدشم الان شما اگ پریاد سوار شی دیگ نمیتونی پژو هم سوار شی؟ چه دلیل غیر منطقی گفتی.خب ترون هم داره رو این ارز هم سرمایه گذاری کرده.