همدلی در بازار رمزارزها

عزیزان بجای اینکه از کلماتی مثل ترسو استفاده کنیم بایکدیگر بیایین همدیگرو کمک کنیم من که دوستم میگم ترسو نمیدونم که اون مثل فلانی باباش نداره جیبش پرکنه ماشین زیر پاشو فروخته بخدا میشناسم آدا شبکه به دلار رسید دوستم فر. خت من ناراحت شدم به‌ش بدوبیراه گفتم گفت بابا تو چه میدونی طلاهای خونمو فروختم اَشک ریختم ولی این جور جاها جای ا‌شک نیست محکم رو تصمیمم وای میستم اگه تونستم به دوستام هرنوع کمکی میکنم همه گناه دارن هرچند خرید رمزارز برای آدم ضعیف پرتگاهه مخصوصا اگه کمکش نکنیم یا حد اقل مسخرش نکنیم برای همدیگر آرزوی موفقیت بکنین منم ک. چک همتون

عزیز..دیگران نه حوصله شنیدن مشکلاتتو دارن و خودتم برای شخصیت خودت اصلا نباید بگی
حالا اینجا گفتی کسی نمیشناستت ولی جای دیگه نگو تا عادت نکنی
سرتو بالا بگیر و ناله نکن

برادر من در سایه دوستای مثل شما واول خدا که سرم اونقدر بالاست که هرکی بخواد ببینه کلاهش میوفته من از حسن نیت شما سپاسگزارم ولی اگه خوب نگاه کنی من خودمو نگفتم اگه شخصیت بپول باشه من شخصیتم خیلی بالاست ولی من میبینم وقتی تازه واردی میاد مسخرش میکنن والا برادر عزیزی من در عین اینکه دستم بدهنم میرسه ولی خاک پای آدمای ضعیفم وکاش از بنده وکارکردام شخصیتم آگاهی داشتی نمیگم خیلی طبقه بالام ولی کسی نیستم که برای مال دنیا ناله کنم. درکل ممنونم