جاماندگان این بازار خودمونیم واقعه چه سودای 100درصدی راحتی میشد ازاین بازار گرفت
ولی بخاطر اینکه ustc هزاران شوهر داشت ودوست نداشتن ازش جدابشن باختن تواین بازار من واقعا ناراحتم حسرت این همه سود راحت میخورم خدا لعنت تون بکنه که 10میلیار سکه اگه صاحب نداشته بود الان باید20سنت بود من که ناامید ناامیدم چقدرم پول نیاز یم صبری رواین داشتم روهر ارزی بود 500درصد توسود بودم ولی احساس میکنم دعا برامون کردن که اینو طلاق نمیدیم:sad_but_relieved_face:![]()
سلام دوست عزیز! بله حق باشماست. اما ارزهایی که سود چند صد درصدی دادند یا اغلب جز بلاک.چینهای مطرح کریپتو هستند یا نوظهورند؛ اما این کوین، دو سال و اندی پیش، ۹۹ درصد ریزش کرد و ادامه ماجرا رو بهتر از من میدونید. اگه چند نکته رو درباره خرید رمزارزها درنظر بگیریم کمتر دچار ضرر خواهیم شد: امنیت و کاربرد شبکه، زمان مناسب برای خرید، مدیریت سرمایه، داشتن سبد و … البته تا امروز، گمان کنم فقط یک ارز با بلاکچین بومی لایه یک، کاملا از بازار حذف شد. اتریوم دو سال بعد از اون اتفاق، تازه روند روبه رشدش رو پیدا کرد و سولانام که نیازی به تعریف نداره در کمتر از دو ماه. هرچند، فعلا قیاس این دو شبکه در ابعاد مختلف با ترا کلاسیک درست نیست اما برگشت ustc با یک دلار و پیوند مجددش با لونا کلاسیک قطعا برترین حرکت و برگشت به اعتبار پیشین دنیای رمزارزها خواهد؛ مثل سقوطش که بهنظرم، بهتاورترین اتفاق تلخ کریپتو بود.
نکته مهم در دنیای ارزهای دیجیتال، علاوه بر موارد بالا، داشتن رویکرد مناسب و هوشمندانه و صبر است که اغلب در این باره ضعف داریم. هرچند تغییر موضع نادرست و اشتباه، حتی در میانه کار، سودمند و بهترین تصمیم است.
بزرگوار! اگر با اگاهی و تحقیق روی ustc سرمایهگذاری کردید لطفا صبوری کنیدچرا که «سود ده منی خواستن» خطر و دردسر و استرس هم داره. ریپل چقدر خریدارانش رو عذاب داد؟؟ شاید به قول احسان:« اکثرا در ضرر باشن» اما از یه طرف سود چند صد درصدی گرفتن از ustc در اینده نزدیک ادم رو متقاعد میکنه.
جامعه لونا کلاسیک،متفقالقول معتقدند که بدون داشتن دلار بومی نه شبکه میتونه احیا بشه و نه میتوان به اینده لوناکلاسیک امیدوار بود! پس، به احتمال فراوان، در سال ۲۰۲۵ با توجه به پیشنهادههای متعدد ارائهشده برای repeg ustc چه با عرضه کوین جدید چه با استیک ustc و پشتوانه رمزارزی محکم که شرکت ustc و بایننس متقبل شدند این استیبل کوین رو به یک دلار میرسوند.
پشتوانه دلارهای بومی الگوریتمی به ارز بومی شبکهست که پاشنه اشیل و بلای جان این نوع از استیبل کوینهاست، اما طبق نقشه راهی که اعلام کردند، قراره به ارزش ustc یک دلاری، بیت، اتر، تتر، bnb خریداری کنند و پشتوانهش قرار بدند تا اتفاق تلخ دو سال پیش، رخ نده. یه جمله معروف شنیدم از یه تحلیلگر امریکایی که میگفت در دنیای ارزهای دیجیتال در سه حالت سرمایهدار میشند: ۱ معاملههای اهرمدار با سود بالا که انگشتشمارند. ۲. مسدود شدن کیف پول یا فراموش کردن رمز عبور ۳. مرگ صاحب کیف. چون اساسا، ترس و طمع فروش و کمحوصلگی و استرس با هولدر بودن در تضاده.
تصمیم با خودتون بزرگوار. تندرست و مانا باشید.
ممنون از اطلاعات خوبتان و انرژی مثبت تان
لطفا خواهشاً آیدی تلگرام تون رو بدید لازم دارم از شما تمنا میکنم لطفا
داداش گلم سلام کاملا جامع روشن توضیح دادی ممنونم ازت .دقیقا همینطور هستش که عرض کردید ![]()