بازار در دوران فرسایشی

شاه آن باشد که از خود شاه بود،نه به مخزنها و لشگر شاه شود.
درود بر سر استاد کپی،(جناب فراری ب ی ،دیروز پیامی گذاشتم متاسفانه همکاراتون سریع پاکش کردند اما در سابقه پیامم موجوده و جلو به جلو جواب اون پیام مخصوصی که میخواستی به من و دارو دستم بدید رو براتون نوشتم،برید بخونیدش )
حالا بیا از اینجا هم کپی کن ببر برای چندنفر دیگه روضه بخون،
درباره بازار زمانیکه بیت در کانال ۵۰بود،معتقد بودم کلیت بازار در دوران فرسایشی بسر میبره و تک روی و سرکوب آلتها گواه این موضوع هست واین مسئله برای همه روشن و قابل پذیرش شد،(البته برای کسانیکه واقع بین بوند،نه امثال شما و تیمتون)،
ضرب آهنگ بازار از آخرین بار که به ۴۹رسید بکلی خراب و ناکوک بوده،وقتی میگیم بازار یعنی تمام ارزها نه فقط بیت و یا ۲۰ارز خاص!!! بنده به این سبب که با تابلو سرکار دارم این ضرب آهنگ رو می‌دیدیم و بازهم میبینم و هنوزم معتقدم تکنیکال فقط گویای گذشته و نهایتا سقف و کف و حمایت و مقاومت‌هایی که وجود داشتند هست، حالا با استدلال به حمایت‌ها و مقاومت‌هایی که هنوز شکل نگرفته بودند اما علم تابلو خوانی اونا رو مشخص می‌کرد ‌(همون ۱۷۰۰ معروف) و ضرب آهنگی که در نمایش اعداد وجود داره،هر پایین رفتن بیت کوین رو دارویی برای درد بازار و یا کوک مجدد برای ساز ناکوک بازار میدونم و انتظار دارم بعداز صرف این دارو،آلت کوین ها فاصلشون رو با بیت کم کنند و در ادامه مسیر از این حالت خارج بشند و نهایتا باعث بشه از دوران فرسایشی که فقط بیت و چند ارز دیگه حرکت داشتند خارج و کلیت بازار وارد فاز صعودی بشه،قبل‌تر چنین چیزی رو گفته بودم و این دو سه روز ریتم منفیهای آلت کوین بیانگر به واقعیت تبدیل شدن چنین نظریه ایی هست و امیدوارم در آینده هم چنین شود تا مردمان سرزمینم در حالت ضعف قرار نگیرند،هرچند که اگر چنین هم نشود ،این توان در من و اطرافیانم موجوده که بتونیم در نزول و منفی و ریزش برای هرکسیکه که اراده داشته باشه، کسب سود کنیم و حتما هم میکنم،
فرق من با شما اینه! من در نزول هم به اطرافیانمون سود میرسونم واگر صعود باشه که خودشون کسب سود می‌کنند و نیازی به من ندارند،اما با چنین توانی هیچ وقت خودمو ال و بل نخوندم و ندیدم و نمیبینم،
در آخر به دوستان هم بگم در بدترین حالت ممکن امکان کسب سود مهیاست و نگران هیچ چیز نباشید،در آینده ایی نزدیک ترید گروهی رو در کنار بهترینهای اینجا انجام خواهیم داد،دوستانی مثل هونا نارنجی و افراد دیگه هم مطمئنا با تمام توان در کنار شما خواهند بود و از علم و تجربه همه استفاده خواهیم کرد.

برای اوایل ژانویه توتال کریپتو ۴٫۴۵تریلیون قابل دسترس هست ولی عدد 30تریلیون بعضی‌ها در تصور هم نمی‌گنجد :sweat_smile:

حاجی فقط یه سوال ریتم و ضرب اهنگ و …
مگه سمفونیه ؟؟
تحلیل بده استفاده کنیم
تومار نوشتی برای یکی که ناراحتت کرده حالا دلخوری یا چی دوساعته خوندیم هیچی نفهمیدیم

سلام سایت یا کانال دارین شما

پسر خوب در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۱ قیمت بیت ۶۰هزار بوده (شاید تاریخ روزش دقیق نباشه اما نوامبره ) حجم مارکت ۲۸۰۰خورده ایی بوده، و الان که بیت ۵۰درصد رشد کرده یک نهم اون مبلغ به مارکت اضافه شده،یعنی اینکه،۶۰درصد بازار که بیت کوین بوده،۵۰درصد رشد کرده اما مارکت یک نهم افزایش داشته، در کل صحبت درباره ارقام مارکت نیاز به آگاهی بسیار بالایی داره.

در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۱قیمت بیت ۶۰هزار بوده و حجم مارکت ۲.۸۰۰تریلیون،الان بیت کوین که بیش از ۵۰درصد حجم بازار رو تصاحب کرده بیش از ۵۰درصد رشد کرده و حجم مارکت یک نهم اضافه شده، این هم موردی آشکار از ناکوکی بازار،
لطفا دقت کنید،۵۰درصد بازار ۵۰درصد رشد و حجم اضافه شده یک نهم!

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

تحلیل میذارند که کسی استفاده کنه،استفاده هم یعنی خرید و فروش،حالا اولا قسمت تحلیل ها اینجا نیست و اینجا محل تبادل نظره،دوما اگر واقعا اهل استفاده باشید خودتون باید بلد باشید،سوما من هرگز کلامی نمیگم که باعث خرید و فروش کسی بشه،انگشتت از سمت چپ گوشیت (اگر گوشیو دستته) به سمت راست بکش،میری در قسمت تحلیل اونجا برو تا یکی بهت بگه چه کار کنی،من اون نیستم،:wink:

قسمت تحلیل اینجا نیست،اینجا برای نظرات هست، تحلیل هم میذارند که کسی استفاده کنه،استفاده هم یعنی خرید و فروش،شما اگر اهل استفاده باشید می‌بایست خودتون بلد باشید و اگر قراره کسی بهتون بگه چه بکنید،که کلاهت پسه معرکست، قسمت تحلیل ها یکم اونورتره، من هم هرگز کلامی نمیگم که باعث خرید و فروش بشه،به این سبب که میدونم قطعیتی وجود نداره و هرگز نمیخوام آه و نفرین کسی گریبانگیر خانوادم بشه،چونکه واقعا تحمل پرداخت چنین تاوانی رو ندارم😉

داداش در علم و توانایی شما شکی نیست ولی هر کسی در هر سطحی باید انعطاف پذیر و نقد پذیر هم باشد وقتی میگم 4.45دیمی نمیگم سقف کانال توتال هست که بیت می‌تونه تا حوالی 130الی140برسه و بقیه داستان