سلام دوست خوبم من نکتهای رو بهت میگم حتما توجه کن. این کوین استیبل هست (مثل ریپل) یعنی در گذر زمان افزایش یا کاهش قابل توجهی ندارند و برای سرمایه گذاری خوب نیست فقط باید برای جلوگیری از افت ارزش ریال اینها رو خرید. اما شاید بپرسی پس چرا اینقدر رشد کرد؟ بچهها این رشد به دلیل سرکوب ۲ ساله این کوین اتفاق افتاده. حالا تا کجا بالا میره براتون تحلیل میزارم چون خودم از سال ۹۹ این کوین رو دارم.
خیلی جالبه، وقتی میخوای یه سری تازه کار رو آگاه کنی سرمایشون به باد نره دیسلایک میکنن. خوبی نیومده به شما. پس بخرید تا یه روزی سود کنید😂
پس چی خوبه بخریم ؟
سلام چی بخریم ؟
من تازه میخوام استلار بخرم
دوست عزیز تحلیل بزار بدونیم این استیل کوین تا کجا میره شاید شما چیزی می دونی که من و سایر دوستان از این ارز بی اطلاع هستیم.
استلار و ریپل استیبل کوینن؟ راهنمایی میکنی ولی اینو که نوشتی همه حرفاتو زیر سؤال بردی دیگه.
سلام فعلا امروز ۱۵ درصد رشد کرده تا الان
شما برای رضای خدا راهنمایی کن
گفتم استیبل هستن. این واژه ارتباطی با استیبل کوینها نداره. استعاره هست. دیگه همه میدونن استیبل کوین چیه.
داداش گلم کف و سقف کانال و برات درآوردم بالای پیشنهاد خرید و پایین کف پیشنهاد فروش. اگه پای چارت هستی بین سقف و کف و کانال خرید و فروش کن. اگه هولدری بمون سقف و رد کنه یا کف و ببینه بعد خرید کن.
داداش گلم کف و سقف کانال و برات درآوردم بالای سقف پیشنهاد خرید و پایین کف پیشنهاد فروش. اگه پای چارت هستی بین سقف و کف و کانال خرید و فروش کن. اگه هولدری بمون سقف و رد کنه یا کف و ببینه بعد خرید کن.