من از یک صرافی ایرانی 3میلیون توکن ایکس امپایر با قیمت 38تومن در 20آبان خریدم. که نزدیک 115میلیون شد الان نزدیک به 75میلیون در ضرر هستم. دوستان لطفا راهنمایی کنید نگه دارم ویا پایین تر نیومده و تا بیشتر ضرر نکردم بفروشم؟! خواهشا راهنمایی کنید. خواهشا ولطفا…
نگه دار میره بالا
نفروشید قیمت بالاتر از سطح ها خواهد رفت پر سود باشید.
آقا الان کف قیمته..بفروشی خیلی ضرر میکنی…چرا اینقدر عجله
تو دیگه کی هستی، بهترین حالت اینه که گوشیت رو خاموش کنی، بری پی زندگی معمولیت، چون ممکنه هر آن استرس بگیری، و خدای نکرده…
آره جونم، زیادسخت نگیر، زندگی دوروزه
این ایکس میکس، فدای یه تار موت
نهایت اینه که اسکم باشه و هیچ
صدقه سری دوستان
دوست عزیز ؛ ابتدا عرض کنم تصمیم نهایی باخودشماست . به نظرمن که خودم هم ۱۳میلیون ازاین ارزدارم اینه که نگه دارین وعجله نکنید برافروش. نهایتا میتونیدمقداری بفروشید یه ارزدیگه بخرین
سلام دوست عزیز منم ۴۵میلیون خریدم از صرافی ببت۲۴ درحال حاضر پولم نصف شده اما نگهش میدارم این ارز بیشتر ازاین نمی ریزه چاره ای نیست انشالله برمی گرده توسود
فعلا نفروش .بعدا که رفت بالا خواستی بفروشی مقداری نگه دار نفروش بذاربرایکی دوسال که سودبسیارخوبی میکنی
سلام حداقل چند ماه صبر کن
صبر کن ،نفروش حیفه ۷۵ م ضرر خیلیه
تو فقط هولد کن ، گدایی هم کردی نفروشش
صبر کن داداش،ان شالله یک سود تپل مپل میبری ازش.یه روزی برمیگردی به این قیمت ها نگاه میکنی خندت میگیره.
با این جوابت خیلی راحت پانتومیم این جمله رو اجرا کردی
نشون بده بیشعوری بدون اینکه بلند بیانش کنی
سلام عزیز دل
اول اینکه شما تنها اشتباهی که مرتکب شدی احساسی عمل کردن و خرید هیجانی این ارز بوده
شما این ارز رو توی قله خریدی ، و این تنها اشتباه شما بوده که تصمیم به خرید هیجانی و با عرض معذرت طمع انجام شده
در مرحله دوم : اصلا نگران نباش چون قابل جبرانه ، و این ارز قرار نیست همیشه در این قیمت باقی بمونه و نه تنها جب ان ضرر شما رو میکنه بلکه سود هم خواهید کرد ، البته شاید زمانی. باشه شاید هم همین فردا ،
و تنها راه حل :اول از همه اینکه اصلا به فروش فکر نکنی ، دوم اینکه دوباره در کف قیمتی مقداری خرید بزنی حدود ۲۰%کل قیمتی که خرید مرده بودی تا با خرید پلکانی باعث یه نیمچه بالانس بشی
که اگه به قیمت خرید اصلی شما نرسید با سود خرید اآکف قیمت ، حد ضرر شما جبران بشه
من اگه جای شخص شما باشم ، ولله همین کار رو انجام میدادم ، چون تنها راه کاری هست که بتونم جبران کنم
فروش فقط فقط ضرره