گالا ارز بسیار موفق و درستی است انقدر فاز کنفی ندید هرکسی علاقه نداره میتونه از بازار خارج بشه ضمنا یادتون باشه دو سال قبل بیت رو ۱۵ هزار دلار بود در حالیکه به ۶۵ هزار تا رسیده بود و برگشت به ۱۵ هزار دلار و دیدیم چقدر راحت به ۹۹ هزار هم رسید در حالیکه هیچکس باور نمیکرد این ارز هم همینطوره بعد از رشد بیت نوبت آلت سیزن ها ومیم کوینهاست که این اصلاح رو تموم کنه شروع رشد بقیه است
متاسفم یه عده صبح تا شب ناله میکنند میگن تو ضرر هستیم خب وقتی بدون تحقیق و بررسی و احساسی وارد میشی همین میشه تو اوج قیمت خریدی معلومه باید خیلی صبر کنی
مجددا میگم هرکسی فکر میکنه این بازار سود نمیده خارج بشه
مثل روز روشنه به راحتی چند برابر قیمت فعلی میشه ضمن اینکه تو اوج رو ۷۵ سنت بود الان ۷ سنت بعنی ده درصد قیمت رسیده
مثل قرقی بالا میره صبوری کنید
اونهاییکه همچنان میگن نه فایده نداره سود نمیده و …خب سریع خارج شو بیشتر ضرر نکنی رو مخ بقیه هم نرو
بیت کوین ۱۳ هزاری و گالای هک شده و نابود شده تو هم کلاهبرداری میخوای جیب مردما خالی کنی
تو هم دهن مارو سرويس کردی اون روزی رو میبینم که فردای قیامت دستای گالا رو که از دامن تو برنمی داره وبه درگاه خدا شکایت میکنه اینقدر اینو تو دنیا بد نام کردی و فاز منفی دادی:sob:![]()
![]()
![]()
![]()
خداییش اسمتو عوض کن تحلیلگر معروف! الان این بنده خدا چجوری میتونه جیبت رو خالی کنه؟؟ اصلا چه ربطی بین بیت 13 هزاری و هک گالاست؟
واقعا متاسفم برای تو و طرز فکرت واقعا از روی عقل حرف بزن آخه تو ارز گالا بخری یا نخری چه ضرری چه سودی به من میرسه ؟
من چطور باید از تو کلاهبرداری کنم ؟؟؟
با این سطح فکر راجع به مردم قضاوت میکنی ؟
من محترمانه اومدم نظر خودم و تجربه ام رو به شماها میگم منطق و عقل هم میگه ارزی که ۸۰ تا ۹۰ درصد نسبت به قیمت قبلی کاهش داشته دیگه بعیده پایینتر بیاد و احتمال خیلی زیاد صعودی بشه و یه نکته دیگه آلت کوینها از برج ۹ و ۱۰ امسال رشد خواهند داشت یعنی یکماه بعد از رشد بیت اینها گران میشن و خیلی واضح گفتم تو این بازار و بازارهای مالی دیکه باید صبور بود ضمن اینکه تمام اینها تحلیل و گمانه زنی است هیچکس نمیتونه بگه در آینده چه اتفاقی میفته و هر آدم عاقلی میدونه تو هر بازار و سرمایه گذاری که وارد شدی باید بهش اعتقاد داشته باشی و قبولش داشته باشی اگر غیر از اینه و این بازار یا بورس و …رو قبول نداری و فکر میکنی کلاهبرداریه آدم باید کم عقل باشه که همچنان حضور داشته باشه
اگر فکر میکنی سود نمیده خب خارج شو چرا جایی هستی که فکر میکنی ضرر میده ؟
زودتر خارج شو که کمتر ضرر کنی
مجددا میگم این ارز بسیار بسیار مستعده و قطعا سوددهی خوبی خواهد داشت
تا برج ۳ میلادی حدود فروردین قیمت عالی میشه
جهت اثبات حرفم این کامنت رو یادت باشه امروز قیمت گالا ۲۵۰۰ تومن یا ۳ سنت
سلر …فانتوم رو هم یادت باشه
دوستانی که کلا اهل آه ناله هستند و میگن کلاهبرداریه و ضرر میده
این دو سه تا ارز رو یادتون باشه تا سه چهار ماه دیگه قیمتهاش رو ببینید
اگه هم فکر میکنید رشد نخواهد کرد سریع بفروش که ضرر بیشتر نکنی
اما بد نیست قیمتهای اون موقع که بیت ۱۵ و ۲۰ هزار بود رو با الان مقایسه کنی ببینی چقدر از بازار عقب مونده
ببخشید حرفهام طولانی شد
آرزوی موفقیت برای همه
اونکه اینکاره بود متوجه شد چی گفتم
تو هر صفحه یکی دو نفر عقب مونده ی عقده ای هستن که فکر
میکنن، خیلی حالیشونه. در صورتی که، زنگ تفریح اون قسمت
هستن. مثالش زیاده، مث سامان صادقیِ صفحه ی بیت😂
بچه ها، شکایت نکنین ازینجور آدما. بیشتر اوسکولشون کنید و
بذارید چرت بگن و سرگرم بشید.
وجودشون بد نیست و تا میتونید استفاده کنید از کوسخول بودنشون.
داداش با قدرت ادامه بده. من شخصا مث میخ طویله، پشتتم🤪
اشتباه نكن درست ميكه،قيمت گالا اين نيست و قطعا در اينده قيمت افزايش شديد خواهد داشت به چيزي ميكم منتها نظر شخصيه و دوستان براي خريد احتياط و حد ضرر رو رعايت كنند كليه ارزهاي شاخص و در صدر از يك تا صد و سپس تا دويست در اينده نزديك بالاي يك دلار و بسياري از رمز ارزها بالاي ده بيست دلار قيمت خواهند خورد و طوري ميشه كه اين رقمها افسانه خواهد شد،ديكه در تاريخ ريپل بيست هزار توماني تكرار نخواهد شد،ارزهاي زير يك دلار به بالاهاي جدول هدايت خواهند شد.موفق و سلاما و پرسود باشيد