تجربه ترید در بازار کریپتو

خدمت اون دسته از دوستانی که بدون سواد کافی تارگتهای ۱ دلاری و سنتی غیره میدن عرض کنم شما تمام تحلیلها و اخبار و اصلا بزار کنار فکر اینو بکن که اینهمه پول مفت از کجا باید بیاد که یه توکن بی ارزش رو دونه یی ۱ سنت یا یک دلار از شما بخرن؟!؟
اصلا بخرن که چیکارش کنن به کی بفروشن؟!؟ لطف کنین با تارگتهای شخماتیکی مردم رو به ضرر نندازین همینجور که الان ۴ ساله یه تعداد بخت برگشته بدون سواد کافی اومدن ارز خریدن و به پول خودشونم نرسیدن و جدای از اینکه از کلی تورم و طلا و غیره جا موندن

منم خدمت توی ب…ی ن…اموس بگم آخه جیره خور صرافی
ب تو چه ک کی چکار مکنه
حررررر…ومی
خدا می‌دونه از زیر کدوم بته سبز شدی :pinched_fingers::pinched_fingers:

اخرشو قشنگ گفتی

داداش اون تاریخی که شما گفتی کل مارکت کپ شیبا ۵۰هزار دلار هم نبود هر نفری که خرید میکرد دو برابر قیمت و مارکت کپ بالا میرفت

الان با این مارکت کل بودجه ی امریکا رو بریزن توی شیبا هم ۱۰۰ درصد سود نمیده حاجی
شاید شما سواد نداشته باشی من ۵ سال عمرم توی این بازارم

فقط با ی قسمت از حرفت کار دارم. وقتی شیبا 5تا صفر کم کرد. کی فروخت و کی خرید. چند ساله خریدو فروش میشه

برادر بالا رفتن ارز فقط و فقط بستگی به ورود سرمایه داره
وقتی مقدار خرید بیشتر از فروش باشه ارز میره بالا
توکن سوزی و غیره کشکه داداش همش الکیه
کدوم ارز رو دیدی توکن بسوزنه یا کسی از ارز خودش بسوزونه

دوست عزیز.الان مارکت کپ شیبا ۱۵میلیارده.از کل این موجودی شاید یک سومش دست افراد عادی باشه.بخان ببرن بالا با ۵میلیارد افراد عادی رو پیاده کنند و بعد تا هر قیمتی که بخان ببرنش بالا و باز به همین افراد عادی بفروشند.اونوقت مارکتش میشه ۱۰۰میلیارد یا بیشتر.پس خیلی راحت میتونن این کار رو بکنن

خودت فهمیدی چی گفتی همش کصشعر بود حرفات

مطالب من و خودتو با دقت مطالعه کن و ببین من جواب چیرو دادم. هوچی نکن