شانس شیبا!

با سلام
دوستان عزیز ۴ یا ۵ سال پیش خیلی خرید و فروش میزدم هفت هشتا ارزو،،، یه زمان شروع کرد ریختن منم که زیاد وارد نیستم با حساب من پسرم انجام میداد یجوری شده بود این چندسال اسمشم میامد مهم نبود برام اتفاقی یکی دوساعت پیش رفتم تو ارزجو بببنم بعد این چندسال چجوری شده قیمتها با گذشته چون من همه را تو سر رسید سالنامه هر روز یاداشت میکردم تعداد خریدها و فروشهامونو الان متوجه شدم ۷۳۰۰۰۰۰ واحد شیبا گرفته بودم ان زمان ۲ میلیون تومن الان واقعاء ۱۲ تا ۱۳ میلیارد شده دوستانی که براشون مقدوره راهنمایی کنند فکر میکنم تو کیف پولم باش هم شیبا هم یخورده ارزهای دیگه پسرمم شهرستان مسابقه فوتبال داره فردا بعدظهر میاد چقدر خوب میشه اون ارزها هنوز باش تو کیف پولم دعا کنید فردا بعدظهر این اتفاق خوشحال کننده بیوفته یهو ۱۰ تا ۱۵ میلیارد پول بیاد تو حساب که اصلا فکرشم نمیکردم

اگه ۷ میلیارد واحد داشته باشی شاید این پول برات بکنه من خودم الان ۱۹۰ میلیون دارم میش ۴هزار دلار

گویا این تخیلات رو برات بافتی چون الان سنت سیزده ساله هست با دو میلیون تومان خرید میتونی بعد چندین سال آینده پسرت رو درست کنی ولی خدایش خوشم اومد با سیزده سال سن فکر آینده و پسرت هستی همجوری ادامه بده خوبه اگه به جای پسر دختر هم بود فکرش باش