200 میلیون سود در یک ماه

من نمیدونم چه جوریه که اینجا همه مینالن یا میگن تو ضرریم یا ارزا هیچ بالا نرفتن.منی که کلا یک ماهه اومدم تو این بازار ۲۰۰ملیونم با خودم پول اوردم همون یک ماه پیش چهار تا ارز سی،اربیتروم ،پپه ،با اوندیو از هر کدوم ۵۰تومن خریدم الان پولم شده ۳۸۰ملیون ۱۸۰تومن سود کردم .اینجا اونایی که نام کاربری دارن حتما ‌که قدیمی تر از من هستن پس چرا سود نکردن من تعجب میکنم .من احساس میکنم اینایی که میگن تو ضرر یم حتما زود زود ارزاشونا عوض میکنن یا ارزی که در حال بالا رفتنه میرن میخرن در کل فکر کنم صبر ندارن یه کمی هم ترس دارن یا به سود کم یا دوبرابری قانع نیستن میرن تو سود بازم میان تو ضرر یا یه کم میریزه میترسن با ضرر میفروشن.من تو این یه ماه یاد گرفتم که خریدما پله ای انجام بدم.هیچ ارزی را وقتی رفته بالا نخرم،وقتی کمی بازار ریزیش کرد نترسم وزود نفروشم.ارزی را که خریدم تا سود نداده نفروشم .میگردم ارز با پدرومادر دار میخرم،میبینم ارزی که تا الان سود نداده واز همه عقبه اونا میخرم البته نه هر ارزی مثلا کیک دو هفته پیش ۱۲۰هزار خریدم الانم الانم ۲۰۰هزار تومنه دیدم این ارز خوبیه هنوزم بالا نرفته خریدم.عزیزان اینا واسم تجربه بود گفتم بگم شاید به درد بعضیا بخوره .ممنون که خوندید.پرسودباشید دوستان

نقطه ورود هرارزی دریک ماه قبل العان توسوده ..ولی اونایی ک قبل پاییز خریدند یا تازه ورود کردن کلی تو ضرر هستن اقای خوش شانس بازار قبل ورود ترامپ از ۶۹تا ۴۹ ریزش کرده بود وچنان ریزشش بدبود که التها بخاک رفتن وباعث فروش وضرر بسیاری شدن .:pensive_face: