آیا در این ارز سرمایه گذاری کنم؟

دوستان از من به شما هرکس تو این صفحه با نام کاربری ، کاربر تازه وارد اظهارنظر کرد ، به هیچ وجه حرفاش رو جدی نگیرید حتی اگر تصادفا درست در اومد!!! من فردی رو میشناسم که به علت بیماری روانی که داره میشه گفت سادیسمی هست ، با چندین اکانت از یکسال پیش در این صفحه کامنت می‌زاره در هر دو جهت مثبت و منفی !!! اولین بار در تومی با قیمت 2 دلار تارگت 5 دلاری داد بعد اسمش رو عوض کرد و همینطور که تومی پایین می اومد و ضایع میشد تارگت 1 دلاری، نیم دلاری ،یک سنت ، بعد گفت تو قیمت هزار تومن کلیه و فرش زیر پای خونه ام رو می فروشم و سنگین ورود میزنم ، بعدش تارگت 0.025داد و حالا که خوب ضایع شده تارگت 100 تومنی میده (روش نمیشه تارگت دلاری بده تومنی میگه ) یکبار میگه فردا پامپ میشه ، با اکانت دیگش میگه فردا دامپ میشه و کلا اینو من بدلیل سابقه حضورم در این صفحه دارم میگم،اسم چندتا از اکانت هاش رو میگم اولین اسمی که داشت مشاور اقتصادی ارز دیجیتال ، cnz، 0.025، ایران کریپتو ، ذهن برتر ، جهانگیر سالاری، کاربر تازه وارد، البته این آخریش مشابه می‌تونه با کسانی دیگه باشه ولی شما کلا هرکس با این اسم کاربری( کاربر تازه وارد) بود رو کامنتش رو جدی نگیرید.غیر از تیمش هیچکس نمیدونه کی پامپ میشه شاید فردا شاید یک هفته دیگه شاید یک ماه دیگه و … هرکس هرچی گفت جدی نگیرید، فقط برای خودنمایی میگن که اگر تصادفی حرفشون درست شد منم منم کنن اینجا و ادعای تحلیلگر بودن.

سالاری که کلا رید

بنظر شما این ارز کلاهبرداری نیستش؟چون شما سابقه زیادی دارین از شما پرسیدم

یعنی سالاری همون ایران کریپتو کلاه برداره؟؟:man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming: