مقایسه نات کوین با میم کوین‌های مطرح

دوستان من خودم دل خوشی از نات ندارم ولی یه مقایسه کردم با توکنای دیگه البته بهتره بگم میم کوین های مطرح بازار مثل شیبا و دوج کوین مارکت کپ دوج که تقریبا ۶۰ میلیارد دلاره و قیمت ۴۰ سنت بذاریم این برای رشد کردن و دو برابر شدن که میشه ۸۰ سنت باید نزدیک ۶۰ میلیارد دلار دوباره پول واردش بشه که خیلی زیاده و تارگت دوج نهایت همون یک دلار و دیگه زور بزنه ایلان ماسک ۱/۵ دلار بشه نشه منطقی اگه نگا کنیم و مارکت کپ شیبا هم ۱۵ میلیارد دلاره که بازم زیاده و بخواد دوبرابر شه و نهایتا تا سه صفر یک بره پول زیادی میخواد اما نات کوین قیمتش تو یک سنت مارکت کپش یک میلیارد دلاره و اگه بولران بشه امکان اینو داره که با جذب سرمایه ی ۱۵ تا ۲۰ میلیارد ۱۵ سنت و ۲۰ سنت بشه که ۲ هزاز درصد سوده و در مقایسه با دوج و شیبا میتونه عملکرد بهتری داشته باشه و ضمنا یادمون نره که دوج و شیبا هم اوایل هیچی نبودن حالا نات با این کامیونیتی قوی و شناخته شدنش که مردم رو به کریپتو آورده مورد توجه نهنگاس ارزون نفروشید و اگه تو ضررید صبر کنید مطالب زیاد بود ببخشید ولی میتونه کسیو که تو ضرره و حس میکنه از بازار عقب افتاده رو تا حدی از نگرانی دربیاره ارادت…

عالي و درست ولي با كمي شانس😇

کاملا درسته و در ادامه نظر شما اینکه این جمعیت بزرگی که نات رو هلد یا استیک دارن و طوری که ایردراپ انجام شد باعث شده هر عدد ناتی که داریم ارزشمند باشه. مثلا من میگم جماعت نات دار طبق جمعیت گیرنده ایردراپ مثلا ۲۰میلیون. کل نات ها ۱۰۲ میلیارد تا. هر نفر ۵۰۰۰ تا نات میرسه مثلا دارم میگم. حالا بشه ۲میلیون دارنده نات باشن نفری ۵۰۰۰۰ نات میرسه. من خودم الان خیلی تعداد بیشتری از ۵۰۰۰۰ تا دارم. پس الان دارنده ها خیلی خیلی کمتر از خواهان ها هستن. پس دارایی ارزشمندی میتونه باشه. الان همین دوستان اینجا کسی هست مثلا زیر ۱۰۰.۰۰۰ تا نات هلد کنه؟ تازه قرار نیست دیگه اضافه بشه چه بسا ممکنه کلی از نات ها سوزانده بشه یا دارندگانش کلیم نکنن یا … دوج کوین تا ابد تولید میشه و الان ۴۰سنته. نات لاجرم رشد های خوبی خواهد کرد مساله فقط زمان هست که هیشکی نمیدونه کی هست و هیچ تحلیلی در مورد زمان و میزان رشدش نمیتونه دقیق و کامل باشه