اهمیت سلامتی در زندگی و مقایسه با ثروت

من یه موضوع بگم که همه باهاش اشناییم ولی بعضی وقتا فراموشمون میشه.
پول خوبه ثروت خوبه ولی یادمون نره بزرگترین بالاترین نعمت سلامتی هست .
سلامتی خودمون همسر فرزند خانواده عزیزان.
به الله قسم تا سلامتی نباشه پول به هیچ کاری نمیاد.
چشمات نبینه دنیا برات باشه حاضری پس بدی چشمتو پس بگیری.
درسته پول رفاه میاره شکی نیست ولی خوشبختی نمیاره.
خوشبختی رو همسر دوست داشتنی میاره رفیق با مرام میاره فرزند صالح میاره قلبی پاک میاره .
عزیزهاتون رو ببوسین دوست داشته باشین قدرشون رو بدونین که زندگی در لحظه هست زمان برنمیگرده.
خدارو سجده کنید برای ثروت سلامتی.
خدارو سجده کنید برای نعمت همسر و فرزند سالم.
از خدا نعمت ثروت سلامتی رو اول میخوام بعد ثروت دنیوی برای همتون این رو خواستارم.
شبتون بخیر.ایشالا فردا عمری باشه در کنار هم از صحبت هاتون لذت ببرم و خدا اگر روزیمون رو داد جشن بگیریم برای نعمت رفاه.
نعمت رفاه هم با دیگران شریک کنیم تا خدا نعمت سلامتی ببخشه.
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

چرا شعر میگی.چرا روضه میخونی تاریخ مصرف این حرفها گذشته.اگه دنبال سلامتی میگردی اشتباه اومدی.از اولشم اشتباه کردیم بجای ثروت علم انتخاب کردیم .خودشون ثروت انتخاب کردن.الآنم برو بیمارستان ببین میلیاردرها اونجا هستند یا امسال من.میدونی روزی چندین مرتبه آدم شرمنده بچه و همسرش میشه.نگاه میکنی با حسرت زندگی کردنشون آدم دیوانه میکنه.اونوقت دلخوشیم ما سالمیم ما سلامتی داریم به به

سلام.اینجا مسجد نیست .بازار کسب و کار کسی بخواد روضه گوش کنه میدونه کجا بره.از اولشم اشتباه انتخاب کردیم بجای ثروت علمو.الان دربدر دنبال پولیم

اینو شما و امثال شما میگید که سالم هستین و هخودتون خانواده خداروشکر از این نعمت برخوردارید پس نسخه برای همه نپیچ برادر

دمت گرم بابک جان

سلام و عرض ادب بابک جان
بسیار از دیدگاهت و دعاهای خیرت خوشحالم
امکانش است در تلگرام به آیدی من پیام بدی لان اگر آیدیم رو اینجا بزارم پیامم رو تایید نمی‌کنن در پیام بعدی برات می‌نویسم من سبک اسمارت مانی کار می‌کنم و گاهی اوقات نیاز به مشورت و همفکری دارم تا با اطمینان بیشتری معامله کنم اگر میشه با هم همکاری کنیم

ممنون آقا بابک بابت زحمتی که میکشید وبابت همفکری هاتون در این روزهای سخت انشاالله روزهای آینده برای همه بچه‌ها ی که این ارز رو دارند قشنگ و رویایی باشد چون خیلی ریپل اذیت کرده و الان دیگه باید برای همه عزیزان که باهاش هستن جبران کنه

درود بر بابک جان… استاد گرامی… تندرست باشی و سلامت

ممنون و سپاس از انرژی شما منم انرژی میگیرم.
ایشالا که همه خوشحال بشیم❤

دعام اینه که خداوند بر شما و عزیزانت ببخشه:folded_hands::heart:

ایشالا که پولم برسه همراه با ثروت سلامتی❤

ناشکر نباش ایشالا که نعمت سلامتی برات باشه پولم میاد❤

میگم آقا بابک از این به بعد ایشاالله واسه اینا خدا ثروت فراوان و مریضی بیکران عطا فرماید.اللهی امین.

داداش برنامه سمت خداست اینجا …؟

شب و روزگار خوش …

دوست عزیزم عشقی:heart::folded_hands:

درود بر تو خوش قلب باصفا❤️