تجربه خرید دوج کوین و تصمیمات هیجانی

دوستان من دیروز حدود ۳۰۰ تا ازش خریدم،و به سبد ارزی خودم اضافه کردم،با توجه به تجربه ای که دارم تقریبا قویترین ارزی هستش که در کف کف قیمتی خودش هست و مطمئنم با توجه به پتانسیلی که داره و حالا که در مرز ورود به آلت سیزن هستیم رشد چشمگیری در انتظارش هست،لطفا صبر کنید و از روی هیجان و احساس تصمیم نگیرید،و اشتباه من رو که ۱۳۰ هزار دوج کوین رو از روی عصبانیت پارسال روی ۷ سنت فروختم نکنید.که اگر نگه میداشتم تا امروز حدود ۳/۵ میلیارد تومان میشد.بزارید یه تجربه مهم رو باهاتون در میان بگذارم،اگر در بازار کریپتو از این شاخه روی اون شاخه بپرید شک نکنید بازنده اید

کی میگه آلت سیزن در پیش داریم ؟

این ارز آشغال ترین ارز کریپتو هستش و تجربه ات رو برا خودت نگه داره ،به ما چه ربطی داره ۳۰۰ تا خریدی! کی میگه در مرز آلت سیزن هستیم !! تجربه رو برا خودت نگه دار و در اختیار کسی قرار نده

هنوز این تپاله رونشناختی

عادت داری زیر هر پستی میری حرف مفت میزنی،بدت نمیاد چهار تا حرف کلفت بارت کنن مثل اینکه،حرف کارشناسی داری بزن،اینجا جای آدمهای الاف و مزخرف گو نیست

طرف داره حقیقت میگه آقا این شاخه به اون شاخه اشتباه

حرف مفت رو تو میزنی ،آخه خریدی یا نخرید به دیگران چه ربطی داره

آلت‌کوین‌ها باید بر ایجاد استراتژی‌های مستقل برای جذب سرمایه جدید تمرکز کنند و وابسته به مومنتوم بیت کوین نباشندولاغیر

پارسال یکی مثل تو به اسم ممدرضابااین حرفایه عده رو بیچاره کرد اگه خوبه واسه خودت نگهدارولی جار نزن واقعیت پیش اونیه که پولش تو این چاه مدتهاست فنارفته معلومم نیست چی بشه

این ارز برای اونی آشغاله که تا خرخره توضرره ..یه عده م تازه نفس میان به به چه چه میکنن لطفابه کسی نگید بخرید!چون سابقه خوبی نداره این

بیچاره گی و موفقیت آدمها بستگی به دانش اونها در هر صنعتی داره،و در صنعت رمز ارز دانش کریپتو و تجربه حرف اول رو میزنه،خودت جوابه خودتو دادی،دوستانی که از قبل خریدن چاره ای جز هولد ندارن چون فایل در کف قیمتی خودشه،که البته این مورد در مورد اکثر آلتها یکسانه،و اونهایی هم که تازه واردن با توجه به الگوی های رفتاری بازار در سالهای گذشته از جمله رشد آلت کوینها پس از سه هاوینگ قبلی بیت کوین و همچنین فاندهای مثبت و تکنیکال اقدام به انتخاب و خرید هر ارزی میکنه،نه اینکه با حرف یا کامنت مردم خرید کنه،حالا اگر کسی تو این بازار با طناب کسی تو چاه بره باید اول خودشو سرزنش کنه

درود بر شما
آقایان محترم تجربه آموختن که خیلی خوب است
بنده خدا چیزی بدی درج نکرده
میگه هیجانی عمل نکنید
اگه من هیجانی عمل نمی کردم
ثروتم الان …‌‌ بود
و کاملا هم راست میگه
اکثر ماها خیلی وقتا هیجانی اقدام به خرید یا فروش میکنیم