بارها گفتم
اگر حداقل ۷۰ درصد توکن هاش رو نسوزونه حتی سقف قبلیش رو هم نمیتونه بزنه
این همه ارز خوب چرت چسبیدین به این اشغال
نهایتا ۳۰ دلار بخرید بندازین یه گوشه شاید دو سال دیگه شد ۳۰۰ دلار
داداش اینقدر حرس نخور سرمایه مون بخودمون ربط داره
همه ارزها یا بهتر بگم بیشترشون با همیچین شرایطی شروع به کار کردن بیست سال قبل توی کلاس شبکه وقتی استادمون گفت میتونید با بیت کویین ویندوز اورجینال بخرید قطعا اگر فکر میکردیم یه روز چنین اتفاقی براش میافته امروز اینجا نبودیم الان تقریبا تکرار همون شرایطه .وقتی یه تعمیر موتور ساده ماشین یا یه تصادف ساده ده بیست میلیون یا بیشتر خرج رو دستت میگذاره. چه اشکالی داره اگر بیست میلیون از این ارز یا هرچی که الان بیارزشه بخری و فرض کنی تو یه اتفاق از دستش دادی حداقل ۵ سال دیگه حسرت نمیخوری چرا شانس خودتو امتحان نکردی دیگه این پولها توی هیچ جای دیگه ای هم چندان خیر بیشتری نمیرسونن که بخوای نگران باشی که از دست دادی
به گفته تیم بیبی دوج
100٪ از درآمد فعلی پل سوخته است:
والا من یه ارز گرفتم چند سال پیش الان اومدم دیدم توکن سوزی کرده ، پنج میلیارد گرفته بودم اون موقع الان شده ۵ هزار تا ارزش پولمم یک دهم شده ، موندم وقتی توکن میسوزونن نباید مگه به ارزش داراییت اضافه بشه
واقعا موافقم باهات
حرف تون کاملا منطقی است
بیست سال پیش بیت کوین وجود داشت حتما سنت 15ساله
بیت سال پیش بیتکوین کدوم گوری بود که چرت میگی بیتکوین ۱۵ ساله اومده فقط اون اسکولایی که تورو لایک کردن
شما درست میگی .ببخشید استاد من اشتباه محاسبه کردم .پیری و هزار درد بیدرمان. ولی اینکه ۱۵ سال قبل بوده نشون میده به نتیجه دادن این ارزها ی بیارزش زودتر میشه امیدوار بود .این دوستانی که لطف کردن و بنده رولایک کردن اسکول نبودن . توجه شون به اصل حرف من بود واون رو لایک کردن. وگرنه قطعا شما تنها آدمی نیستی که بلدی سرچ کنی تاریخچه صحیح بیت کویین کی بوده.مگه اینگه خود ساتوشی ناکاموتو باشی ..(توضیح بیشتر اینکه کلاس های شبکه رو اولین بار حدود بیست سال قبل از اولین دورهای نتورک شروع کردم .و چندین بار در سالهای بعد شرکت کردم . این روی کی استاد در مورد ارز دیجیتال صحبت کرد واقعا یادم نیست . حتما حرف شما درست است ) با آرزوی موفقیت و کارت پر از پول برای همه . تمام…
چی زدی بیست سال گیش بیت وجود داشت اخه