من شش ساله تو بازارکریپتو فعالیت رسمی دارم ،وبرای این ارز پامپ شدیدی در راه است ،در چند روز آینده تارگت ۸۰ و ۱۰۰ را شاهد میشیم.
فعلا برو همستراتو انتقال بده کارشناس حرفه ای ایکس رنگ 20ببینه من نذری میدم مردمو بدبخت نکن بااین تحلیل الکیت کارشناس
کمتر گول مردم بزن ،خدارو خوش نمیاد ،،،دوستان الان فقط داگز اتریوم بخرید
شمااول بفرمایید همستراتونو ازتلگرام انتقال بدین بعد بیاین
همین که تومنی میگی مشخصه بیسوادی تحلیل ابکی
ایشالله ک خیر باشه
تو که کلا لالعلی شو
شیش ساعت امده
سلام دوستان…واقعا هیچ چیز مشخص نیست من خیلی از دوستانم تریدر هستن…و خودم سالها کار میکنم…هیچ چیزی تو این ارز مشخص نیست …چون خیلی پیرو تحلیل نیست…خیلی ها منتظر لیست شدن این ارز داخل بایننس هستن که احتمال رشدی بین پنجاه تا سیصد درصد داره…اینقدر این ارز غیر قابل پیش بینی هست که ممکنه تا یک ساعت دیگه صدرصد رشد کنه..پس بدونید که این ارز یه قمار واقعی هست…ولی نظرم اینه که دیگه از دوازده پایینتر نمیاد و ممکنه که مدت ها تو همین محدوده ها رنج بخوره..تا اتفاق خاصی واسش بیفته…مثل یه کامنت مثیبت یا لیست شدن
دقیقاموافق هستم شک نکنید به لطف خدا باالامیره انشالله تمام این ریزش ها ضررهای بچها ازبین میره انشالله ناامیدنباشیدخدابزرگ انشاللع درست میشه صبرداشته باشیداین همه صبرکردید یه خورده دیگه صبرکنید 24ساعت دیگه انشالله درست میشه شک نکنید به لطف خداوند این ارز درست میشه خداوند بندهاش خیلی دوستداره نمیزاره زحمت های بندهاش پوچ بشه من به این یقین دارم پس صبرکنید انشالله درست میشه