تحلیل کاردانو و پتانسیل رشد

سلام دوستان یک داستان بهتون میگم واقعیت داره …دو نفر از همکارانم موقعی که شیبا اون رشد چند میلیون درصدی رو کرد این دو نفر ۱۰ ۱۵ میلیارد سود کردن و از کارشون استعفا دادن ..اون موقع واحد آپارتمان خوبش لوکس یک میلیارد بود …یعنی ۱۵ میلیارد اون موقع خیلی بیشتر از الان ارزش داشت …حالا همون دو نفر دوباره درخواست دادن که بیان سر کار …حالا برا چی برا اینکه این دو نفر پولارو رفتن فیوچر کار کردن همش لیکوئد میشدن و هر چی سود کرده بودن از دست دادن و خیلی هم بدهکار شدن ..این بازار وقتی یه سود تپل میکنی دیگه باید پولتو بکشی بیرون و باهاش یه زندگی خوب بسازی ولی وقتی اینجوری ناشی باشی و فکر کنی این بازار همیشه سود میده اینجوری بدبخت میشی این بازار یک یا دو سال سود میده باز اصلاح تا ۳ ۴ سال فقط باید زمان مناسب وارد بازار بشی سود کنی بکشی بیرون تا زمان مناسب دوباره بیاد باز وارد بازار بشی …حالا ببین این فیوچر چه بلایی سر ادم‌میاره …تو معاملات فیوچر نمیتونی با صرافیا بجنگی حالت شاید چند بار سود کنی و باز دوباره ازت میگیرن ..

ابن دفعه یاد میگیرنند که سود شیبا رو پله ایی بردارند

چون این سری هم شیبا سود خوبی میده حالا نه مثل قبل

ولی من خودم تا 400برابر متصورم

ببخشید از طرف من به اون دوتا بگو حقشونه
آدم یک بار شانس میاره

وای وای حیف کردن بخدا

کلا ارز دیجیتا همینه تهش. طمع نمیزاره سود کنی در نهایت بازنده ای

منم چندتا سراغ دارم که همه سرمایه وزندگی وخونه وماشین را همین بازار به باد دادند بله خیلی خطرناکه.

موافقم
حرفات خوب و اموزنده بود
اما داداش بازار ممکنه مثل قبل نباشه لزوما
واسه بازار ۱۵ ساله نمیشه قانون گذاشت
یهو دیدی افتاد رو غلتک و اوج های طولانی مدت تری رو شاهد بود
همه اینا شایده
اما دولتا سنگین ورود کنن ممکنه دیگه این پامپ و دامپای چرخه ای رو با این شدت ها نبینیم

شیبا سری قبل خیلی ها رو بلند کرد

من خودم دیر خریدم و بد جایی فروختم ،حدود 170 برابر گرفتم

رفیق خودم حدود 500برابر گرفت

گذشته رو رها کنید الان چه کنیم ؟

طبق اطلاعات آنچین (انباشت 7000%) شیبا باید 70 برابر بشه

و تیم گفته شیبابورن میتونه حداقل تا ۱۰ برابر قیمت انباشت رو بالاتر ببره

ما میگیم ۵ برابر که میشه 350 برابر ولی احتمال داره به ۱ سنت یعنی 400برابر برسه

من خودم پله ایی از 100برابری تا 400برابری خالی میکنم