سلام دوستان ، ایام بکام
دقت کنید به یک ارز مثل ریپل که با عرضه کل ۱۰۰ میلیارد کوین بیشتر از ۴ سال در محدوده رنج و ریزشی بود البته با این تفاوت که موضوع حقوقی داشت و خیلی از هولدرهاش رو طی این ۴سال از دست داد ، هنوز با رتبه ۶ جزو رنکینگ زیر ۱۰ میباشد ، حالا قیاسش رو اگه بخواهیم با یک توکن مثل ایکس در نظر بگیریم تقریباً ۲۰درصد ایکس عرضه کل داره و توکن ایکس فقط ۵۹۰ میلیارد واحد توکن کل موجودی داره یا همون ( مکس ساپلای ) ، در عرض یک ماه بیشتر از ۲۰۰درصد سود داد تازه اول راهشم هست پیش بینی ۱۵ دلاری برای این ارز تا آخر ۲۰۲۵ و هاوینگ بعدی بیت کوین برای این کوین هستش ، اما نکته ؛
من اصلا نمیخوام امید واهی بدم خودم مثل خیلیهای دیگه هولدر ایکس شدم و یک کم عجولی به خرج دادم و تو قیمتهای بالا مالدار شدم ، حتی برای خرید در قیمتهای پایین تر ایکس، سبدم رو که ارزهای با رتبههای پایینتری داشتند و مستعد مگاپامپ در کوتاه مدت بودند رو فروختم و ایکس رو خریدم تا میانگینم بیاد پایین ، با این توجیه و استدلال که مطمئنم پامپ بعدی این توکن چه فردا باشه چه ۳ سال دیگه سقفهی قبلی رو جوری جا میذاره که فرصت نکنی نه نوسان بگیری و نه میانگین بگیری ،چون قبلاً تجربه مشابهش رو در میم کوینهای دیگه داشتم تو نوسانات قبلی بازار و هاوینگهای قبلی ، در ضمن اینجا هیچکس نخواسته و قدرت و توانایی این رونداره که بیاد یه عدهایی رو حتی تا حد ۵۰۰میلیون دلارهم بتیغه و بره دیگه برنگرده بازار مالی کریپتو یه رودخونهی همیشه در جریانه که همهی معاملات خردپا و دانه درشت و نهنگ ها و صاحبان وموسسان اصلی این توکن بر موجهاش سوارن ، فقط با این تفاوت که ما نسل اولی و یا نسل دومی تریدرهای این توکن بودیم ، این نوزاد تازه متولد شده مثل دهها توکن نوپایی دیگهایی که تا چندین نسل خریدار و فروشنده و هولدر عوض نکنه و با دامپ و یا پامپش خریدارنی جدید از مارکتهای دیگه رو به داخل کفشور طمعش نکشه نمیمیره و اگه قرار بر اسکم شدن ویا کلاهبرداری بود هیچ وقت رتبهش به زیر ۵۰۰ و حجم معاملاتش به ۱ میلیارد و دویست م دلار تو یک روز نمیرسید ،
آفرین بر تو واقعا قشنگ توضیح دادی کاملا درست گفتی
بژی کاک فوادی بهریز
ریزی تاییهت ، چاومانی ، سهرکهفتن ![]()
ارداتمند ، آرزوی صبر ، سلامتی و سود برای همهی هموطنانم در این شرایط بد اقتصادی رو دارم ، منفعت خوبه جمعی باشه ، کسی که محدود دانشی داره و با بقیه شریکنمیشهو منفعت شخصیش روبه منفعت جمعی ترجیح میده از این نسل انساننماهای عصر حاضر که تو مکتب فکری خود بینی وخودخواهی غرق شدنو در خواب غفلت بسر میبرند ، سود برای همه بعد من
مرسی جناب لطفی عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی
چرا یه تحلیل میکنید ک نشدنیه بقیه رو گمراه میکنی.بشه پانزده دلار ارزش مارکتش میشه پنج برابر بیت کوین به فرض اینکه این بشه پانزده دلار بیت کوین تا سیصد هزار دلارم بیاد بازم این ارز با پانزده دلار با اختلاف از بیت کوین رتبه اول میشه .به نظر خودت شدنیه؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عالی جامع.
ایکس ۱۵دلار میشه؟؟؟؟؟!!!![]()
![]()
![]()
جناب لطفی سلام . تحلیل شما را خواندم و استفاده کردم . لطفا در مورد قیمت ۱۵ دلاری ارز ایکس تا پایان ۲۰۲۵ ؛ منبع گزارش را معرفی فرمایید . متشکرم .
دوست عزیز مثل اینکه خوب و با دقت متن رو نخوندی منظورم ارز ریپل xrp بود که تا پایان ۲۰۲۵ تحلیل و تخمین ۱۵ دلار رو زدن چرا بیخود و بیجهت حرف دهن من میذاری ، یکبار دیگه با دقت بخون
ریپل رو منظورم بود داداش xrp. , تو کامنتنم پاراگراف بالایش رو به ارز ریپل اختصاص دادم دقت کنید به خوندن پیامها
xrp منظورم بود ، شاید کامنت رو من بد نوشتم از لحاظ نگارشی
ریپل منظور xrp بود تا آخر ۲۰۲۵ تحلیل ۱۵دلار
عزیز من پاراگراف بالای کامنت رو یکبار دیگه با دقت بخونید منظورم ارز ریپل بود ، از ۱۵ دلار تا آخر ۲۰۲۵
عزیز رو پروفایلت نظراتتو چک میکردم دیدم دنبال صرافی برای فروش milo inu بودی صرافی از این ارز پشتیبانی میکنه برای فروشش