افزایش موجودی بیت کوین

اینجا تا الان کسی تو هیچکدوم از آلت سیزنا بوده ک ببینه چجوریه؟اینکه توشیم آلت سیزنه ؟؟الان یک ماه هر روز دگه چنتا ارز داره پامپ می‌کنه آلت سیزن شاخ دم داره؟

سلام دوست عزیز الان ارزها دارن کفهای جدید میزنن هرموقع به سقف سال 2021 رسیدن و از اونجا پامپ ها شروع بشه وسقفهای جدید بزنن یعنی آلتسیزن شروع شده… به سقف های جدید میگن آلتسیزن
به این پامپها کفهای جدید میگن

احتمال زیاد آلت سیزن ندیدین آلت سیزن ۱۰ درصد وبیست درصد سود نیست با ریختن بیت هرچه سود دادن پس میگیرین حتی بیشتر آلت ها الان دارن با بیت ۵۰ هزاری دارن معامله میشن حداقل باید سه الی چهار برابر بشن تا آلت سیزن واقعی راببینید. ریپل خوب سودی داده با اومدن ترامپ ارزهای که sec سال‌های قبل دادگاهی شدن رشد خوبی میکنن ریپل .آدا و… منتظر سود چند صد درصدی باشید

بله شروع شده، ریپل، استلاز، ادا… اکثر ارزها بیش از 100 درصد تو این ماه رشد کردن…ولی باز بازار جا داره… مثلا ریپل شاید به 3 الی 4 دلار برسه…

مثل تشنج میمونه تو یه لحظه چند برابر میشن

اینی ک الان درحال رخ دادنه یک صدم آلت سیزن قبلی نیس.یادش بخیر هر یک دقیقه تراست ولت رو رفرش میکردی چند دلار می‌رفت بالا موجودی کیفت.حیف ک تجربه نداشتم و فک میکردم همیشه فقط بالا می‌ره ارزها اونی ک سود کردم رو فروختم و یه سری ارز تو سقف خریدم ک بعدش کله پا شد همش

اگر مثل قبل باشه هر چی داری نگه دار ۴ ماه دیگه بفروش

آلت سیزن هنوز به طور رسمی شروع نشده
زمانی که روند صعودی اتر نسبت به بیت اغاز بشه و اتر سقف قبلی خودش بزنه و دامیننس بیت نزولی بشه چیزی خدود 40 اینا بشه
همه اینا علائم اغاز رسمی آلت سیزن هستش

سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ اتفاق اقتاده،اینجوری بهت بگم الان من دو میلیون یه ارز خریدم اگه اتفاقی که برا این ارز اون سال اقتاده بی افته پول من میشه ۸۰ میلیون،فکرشو کن اگه ۲۰ میلیون داشته باشم ازش اون اتفاق بی افته چقد میشه

نه آلت سیزن اینگونه نیست. هنوز شروع نشده . بیت سقفشو نزده هنوز بالای ۱۰۰ خواهد رفت . هنوز شرکتهای بزرگ دارن میخرن. و اینکه سرمایه های خرد هنوز وارد بازار نشده اند

تو الت سیزن بودیم امااستفاده نکردیم چون نمیدونستیم تجربه نداشتیم یادم هر ارزی حجم میخورد معرفی میکردی میرفتی تو سود اگه صد دلار میزاشتی چند روز بعد پونصد دلار داشتی اما امان از طمع ک‌ همشون پس میگرفت