افراد زیر ده سال سابقه فعالیت در بازار مالی و کریپتو وارد بازار نشن. حتی تویی که فکر میکنی پولتو پنج یا ده برابر کردی، فقط بالای ده سال سابقه فعالیت در کریپتو و فارکس معامله کنند. بقیه خدافظی کنید به همراه افراد پکیج فروش .و سیگنال فروش های شانسی. و افرادی که میگن چرا گفتم بخرید نخریدید ، و گفتم بفروشید و نفروشید هم از این بازار بکشن بیرون ، برن شغل تو خیابون ، دکان داری کنن. فقط ده سال به بالا. و فارکس دیده بیان تو این کار . خودتونو با یه مدت تو سود گول نزنید، میدونم که همون سودتونم توی یک معامله به فنا میدین. چون اصلا از رریسک فری نمیدونید ، بیشتر به چشم قمار میایید تو این بازار.
درود بر شما دقیقا درست کسانیکه صبر دارند حتی ضرر بمانند بقیه صبر تحمل ندارند اعصاب خودشان را هم خرد نکنند اعصاب بقیه عزیزانی که با صبر ایستادند خرد نکنید بی زحمت بزنید کنار رد بشیم لطفاً
همه مث شما بیت رو تو یه دلار نخریدن.. من خودم ۸ سال فارکس کار کردم و از سال ۹۹ هم تو کریپتو..
حس میکردم ب اندازه کافی تو بازار بودم..
نگو هنوز ما هیچی نیستیم!
حالا تو که خریدی اینو چه پوخی شدی که ما بشیم ![]()
توکه ده سال بودی تواین کار باید الان نهنگ یه ارز معتبرباشی اینجا چی میخوای
تو تر زدی چرا بقیه رو مقصر میدونی خوبه خودتو کریپتو باز میدونی ادعاتم میشه هنوز ها عجب بابا به حرف نیس که اعصابت خورد شده میتونی نیای نظرات و بخونی خودتم از اون دسته آدمایی که یه ارز تا پامپ میکنه سریع میری میخری بعد که میاد پایین زمین واسمون و آباد میکنی این دفعه به کادون زدی این ارز حالا حالا ها سود نمیده به کسی
اونایی که ده سال تجربه دارن بالاخره ی روزی بدون تجربه وارد شدن