ریپل و تعصب

معتصب ها همیشه هم خودشون رو نابود می‌کنند وهم دیگران را سه روز پیش هرچی بونک داشتم به ریپل تبدیل کردم خدارو شکر در این سه روز کلی هم سود کردم هنوز هم ریپل تا
دو دلار جا دارد
لطفاً تعصب نداشته باشید این بازار جای این حرکات نیست هم خودتون نابود میکند وهم سرمایه تون

به جرات بهت میگم تو این بازار نقطه خروج خیلی مهم تر از نقطه ورود هست اگه ریپل خریدی اینو بدون که تا سه دلار هم میتونی همراهش باشی پس روی دو دلار خروج نزن اما اینو بدون تا سه دلار پول شما فقط دو برابر شده و آلت سیزن هر چهار سال یه بار اتفاق میفته و ما دنبال این هستیم که پولمون رو چند برابر کنیم در ضمن اینو بدون آدا کاردانو هم تا پنج دلار جایی رشد داره

ولی خب ترجیح من

بونک

فلوکی

و ارز های هوش مصنوعی هست مثل Tao

دوست عزیزم همه ارزها رشد میکنن اما اینو بدون بونک و فلوکی پتانسیل اینو دارن که به شما سود هزار تا دو هزار درصد رو بدن

امیدوارم از انتخاب اشتباهی که کردی پشیمون نشی و زود متوجه بشی

صدبار گفتم بازم میگم همه چیز در این سایکل زود اتفاق میفته🔥

ملت بونک و فلوکی خرید کنید و شیش ماه نگهداری کنید :iran::pinched_fingers:

به جرات بهت میگم تو این بازار نقطه خروج خیلی مهم تر از نقطه ورود هست اگه ریپل خریدی اینو بدون که تا سه دلار هم میتونی همراهش باشی پس روی دو دلار خروج نزن اما اینو بدون تا سه دلار پول شما فقط دو برابر شده و آلت سیزن هر چهار سال یه بار اتفاق میفته و ما دنبال این هستیم که پولمون رو چند برابر کنیم در ضمن اینو بدون آدا کاردانو هم تا پنج دلار جایی رشد داره

ولی خب ترجیح من

بونک

فلوکی

و ارز های هوش مصنوعی هست مثل Tao

دوست عزیزم همه ارزها رشد میکنن اما اینو بدون بونک و فلوکی پتانسیل اینو دارن که به شما سود هزار تا دو هزار درصد رو بدن

امیدوارم از انتخاب اشتباهی که کردی پشیمون نشی و زود متوجه بشی

صدبار گفتم بازم میگم همه چیز در این سایکل زود اتفاق میفته🔥

برای بار هزارم ملت بونک و فلوکی خرید کنید و شیش ماه نگهداری کنید :iran::pinched_fingers:

تو برو به ربپلت برس اینجا چکار داری سم پاش

افرین ب تو روو ریپل بمون سود خوبی میکنی‌ فقط دیگه سمت بونک نیا

بوای سیدونی ریپل عالی ولی بونک و پپه و شیبا هم جا دارن تا ده برابر لطفا تایید

بله کاملا درسته حرف شما
اما یک نکته. مهم که ما همیشه یادمان می‌رود این است که

اینجا طرف کل زندگی ماشین و… میفروشه میاد که سود هزاربرابری کند بقول شما

بعد دوتا کندل قرمز میزنه طرف تا مرز سکته پیش می‌رود شروع به ناله میکنند
درست هم میگه آمده هزار برابر سود کند نه بیست درصد ضرر
پس برای این افراد ریپل وامثال اون هم عالیه جاشون اینجا نیست

ضمنا من خودم روی قیمت پایین تر بونک رو خرید زدم ولی تعصب ندارم