دوستان بعد از ۴ سال سابقه ی بورسی و ارز دیجیتال ، بهترین پیشنهاد من برای شما اگه زمان کافی دارین اینه که درگیره هیچ ارزی نشین فقط نوسان بگیرین ، یک شبه پولدار شدن یکمی دور از واقعیت هست ، اگه همین شیبا الان شروع کنه به رشد همتون صد یا دویست درصد بده میفروشین چون درگیره احساسات میشین شک نکنین !!!
ولی راه درستش اینه که شما روزی ۳ درصد و ماهی ۱۰۰ درصد سرمایتون رو رشد بدین ، اولش کمه و دیده نمیشه اما بعد از یکسال متوجه میشین ، با یک میلیون هم شروع کنین
به نظر من اول این صودی که بعد 4سال میخواد بده بگیری بعد بری برای نوسان گیری بهتر نیست
اگه تو نوسان گیری پامپ کنه و جابمونیم که همه جامون میسوزه،
خودت نمیدانی چی میگی از صحبت کردنت معلومه که چهار ماه هم تو مارکت یا جای دیگه نبودی پسر خوب الان بزرگترین اشتباه نواسان گیریه توی بازار صعودی فقط باید ه لد کنی وبرای خودت یک استراتژی داشته باشی وروی یک قیمت نسبتا خوب ویک سود معقول از بازار خارج بشی این یعنی تو سکدت رو از مارکت گرفتی وهمیشه حس رضایت داری تا شش ماه دیگه از اینجا حتما سقف رو میزنه ویک سکد دو برابری میگیری وخدا رو هم شکر میکنی
جیره خور صرافی چی زدی
کارمزد انقد بالاس ک نوسان بگیریم خخخ
فک کردی شاسگول گیر آوردی
معلوم نیس تخم زیر کدوم بوته ای ![]()
![]()
مرد مومن یه چیز بگو که بشه. ۳ درصد؟ مگه روزی ۳ درصد شوخیه
شاید بشه یک ملیون روزی ۳ درصد کرفت ولی قطعا ۱۰۰ ملیون یا یک ملیارد هفته ای سه درصد نمیشه گرفت
لطفا وقتی هیچ اطلاعی از مدیریت سرمایه نداری. ببندی بهتره
داداش ما هر ارزی بگیریم به احتمال ۹۹ درصد تا سال دیگه ۲ برابر میشه .چرا خودمونو اذیت کنیم هی نوسان بگیریم
فقط هولد جواب میده هی خرید وفروش زدن تعداد سکه هارو کم میکنی بنظرمن ارز با پشتوانه بخرید به دید بلند مدت نم خودم تو همین خرید وفروش عجله کردم
فکر کارمزد خریدفروشش نیست