تحلیل کلی بازار ارزهای دیجیتال

با سلام و درود به همه هموطنان بزرگ و دوست داشتنی

اول باید بابت غیبت چند روزه و ترک کردن این فضا ، از خیلی از دوستان معذرت خواهی کنم و از خیلی ها هم تقدیر و تشکر

قطعا غیبت چند روزه هم برای خودم مفید بوده و هم برای خیلی از دوستان
برای خودم از این بابت میگم که در بعضی از مسایل تندروی کردم که درکش برای خیلی از دوستان تازه کار سخته و بنده از نگاه خودم به قضیه دید داشتم و شاید خیلی ها که تخصصی بازار را دنبال میکنند درکش ساده و فرصت استفاده بوده است.
اما برای شما عزیزان باید بگم که ، بودن و نبودن افرادی همچون بنده حقیر هیچ تاثیری ندارد و شما باید تصمیم گیرنده اول و آخر در این بازار بسیار پر ریسک باشید و شاید خیلی ها به این باور رسیدند که حضور امثال ما ، هیچ تاثیری در کمک رسانی در روند بازار برای دوستان نداشته و نخواهد داشت و خود عزیزان میتوانند با مطالعه و آموزش های لازمه درک درستی از کریپتو داشته باشند.

بنده در قسمت تحلیل ها بارها اشاره کرده بودم که ما وارد آلت سیزن‌ خواهیم شد و دوستان با ورود به آلت کوین ها ، نهایت بهره را ببرند ولی متاسفانه خیلی از عزیزان فقط منتظر هستند که لقمه آماده را تحویل بگیرند که این امر به هیچ عنوان ممکن نیست و نخواهد بود.
وقتی صحبت از آلت سیزن‌ میشه باید در مورد همین کلمه کاربردی تحقیق کنید که چه رویدادی قرار هست اتفاق بیوفته و شامل کدوم یک از ارزها میشه
خود آلت سیزن‌ به چند بخش تقسیم میشه که اول آلت کوین های معتبر بازار نظیر اتریوم ، سولانا ، ریپل ، کاردانو ، دات و سایر ارزها که در بازار در پشت سر بیت کوین قرار داشته و از حجم خوبی برخوردار و دارای شرایط خوبی برای صعود هستند رشد می‌کنند
بخش دوم به سایر آلت کوین ها که در رتبه های بعدی هستندتعلق داره
بخش سوم سایر رمز ارزها و میم کوین ها

البته باید اشاره کنم که آلت سیزن‌ در بولران در چند مرحله به اجرا در میاد و ما الان در مرحله اول هستیم که آلت کوین ها با شیب کند صعود دارند و به مراتب و بعد از سپری شدن زمان ، مراحل بعدی نیز انجام خواهد شد و صعود با ریتم سریع و در پایان با انفجار مواجه خواهد شد که برای مراحل پایانی آلت سیزن‌ چند ماه فرصت وجود داره.

بارها اشاره کردم تا زمانی که فروشنده نباشید متضرر نیستی و همیشه هم فرصت ورود هست و بازم میگم تحلیل های بنده فقط برای جماعت هولدر کارساز بوده و خواهد بود.

خیلی از دوستان برای برداشت سود عجله دارند باید بگم بازار هنوز سود ۵ درصدی هم نداده و شما فرصت سودهای بیشتر را با گذر زمان خواهید داشت البته با مدیریت سرمایه و هولد نمودن.
با تشکر و عرض معذرت دوباره

خوش برگشتی دادا👍

سلام گل .خوشحال شدم برگشتی

با سلام جناب بختیاری
خیلی خیلی ممنون و سپاس
انشاالله که هرچه از خدا میخوای بهت بده

سلام گل.خوشحالم برگشتی

جوووووووون ،:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

خوش برگشتی تحلیلگرِ کاربلد و با شخصیت🔝
موندنی باشی همیشه❤️

سلام آقای بختیاری لطفاً شماره تماس یا لینک تلگرام رو بزارید ممنون میشم

دمت گرم و سرت خوش باد
سلامم را تو پاسخ گوی، در بگشای…

:rose::nazar_amulet::rose:

مرسی که برگشتی
یادتgme نره براتحلیل

آقای بختیاری خیلی دوستان از روی حسادت به شما توهین میکنن چون نمی خوان ببین بقیه دارن سود میکنن امیدوارم شما هم زیاد این افراد جدی نگیرید مچکرم از اینکه بازگشتی

با سلام و آرزوی بهترین ها

انشاالله
همون تحلیل شما درست باشه و مارکت به بالای 20 تریلیون

و حدود 30 برسه

و میم هایی که فرمودیید سودهای انفجاری بدهند و برای همه ی دوستان سود و برکت باشه

سلام جناب بختیاری عزیز
امیدوارم همیشه پایدار باشید
یه پیشنهاد داشتم
اگر شما قبول کنید در تلگرام یه کانال درست کنیم تا دوستانی که به تحلیلهای شما ایمان دارن بتونن استفاده ببرن
اگر شما هم وقت نداری تا من درست کنم
البته با یک سری شرایط

اول با توکل بر خدا
و بعدش به حرفتون ۱۰۰ میلیون تا توکن شیبا

۱۰۰میلیون تومان فلوکی

۱۰۰میلیون تومان هم دوج خریدم

الهی به امید تو

درود برتو مرسی از راهنمایی های زیبا وچه قشنگ و پخته بیان و تحلیل دارید.البته درکش برای بعضی ها سنگین هست و عادت دارند دنبال مسخره بازی باشند که متاسفانه در ایران ما بعید نیست