با سلام و درود به همه هموطنان بزرگ و دوست داشتنی
اول باید بابت غیبت چند روزه و ترک کردن این فضا ، از خیلی از دوستان معذرت خواهی کنم و از خیلی ها هم تقدیر و تشکر
قطعا غیبت چند روزه هم برای خودم مفید بوده و هم برای خیلی از دوستان
برای خودم از این بابت میگم که در بعضی از مسایل تندروی کردم که درکش برای خیلی از دوستان تازه کار سخته و بنده از نگاه خودم به قضیه دید داشتم و شاید خیلی ها که تخصصی بازار را دنبال میکنند درکش ساده و فرصت استفاده بوده است.
اما برای شما عزیزان باید بگم که ، بودن و نبودن افرادی همچون بنده حقیر هیچ تاثیری ندارد و شما باید تصمیم گیرنده اول و آخر در این بازار بسیار پر ریسک باشید و شاید خیلی ها به این باور رسیدند که حضور امثال ما ، هیچ تاثیری در کمک رسانی در روند بازار برای دوستان نداشته و نخواهد داشت و خود عزیزان میتوانند با مطالعه و آموزش های لازمه درک درستی از کریپتو داشته باشند.
بنده در قسمت تحلیل ها بارها اشاره کرده بودم که ما وارد آلت سیزن خواهیم شد و دوستان با ورود به آلت کوین ها ، نهایت بهره را ببرند ولی متاسفانه خیلی از عزیزان فقط منتظر هستند که لقمه آماده را تحویل بگیرند که این امر به هیچ عنوان ممکن نیست و نخواهد بود.
وقتی صحبت از آلت سیزن میشه باید در مورد همین کلمه کاربردی تحقیق کنید که چه رویدادی قرار هست اتفاق بیوفته و شامل کدوم یک از ارزها میشه
خود آلت سیزن به چند بخش تقسیم میشه که اول آلت کوین های معتبر بازار نظیر اتریوم ، سولانا ، ریپل ، کاردانو ، دات و سایر ارزها که در بازار در پشت سر بیت کوین قرار داشته و از حجم خوبی برخوردار و دارای شرایط خوبی برای صعود هستند رشد میکنند
بخش دوم به سایر آلت کوین ها که در رتبه های بعدی هستندتعلق داره
بخش سوم سایر رمز ارزها و میم کوین ها
البته باید اشاره کنم که آلت سیزن در بولران در چند مرحله به اجرا در میاد و ما الان در مرحله اول هستیم که آلت کوین ها با شیب کند صعود دارند و به مراتب و بعد از سپری شدن زمان ، مراحل بعدی نیز انجام خواهد شد و صعود با ریتم سریع و در پایان با انفجار مواجه خواهد شد که برای مراحل پایانی آلت سیزن چند ماه فرصت وجود داره.
بارها اشاره کردم تا زمانی که فروشنده نباشید متضرر نیستی و همیشه هم فرصت ورود هست و بازم میگم تحلیل های بنده فقط برای جماعت هولدر کارساز بوده و خواهد بود.
خیلی از دوستان برای برداشت سود عجله دارند باید بگم بازار هنوز سود ۵ درصدی هم نداده و شما فرصت سودهای بیشتر را با گذر زمان خواهید داشت البته با مدیریت سرمایه و هولد نمودن.
با تشکر و عرض معذرت دوباره