تحلیل بیت کوین

درود دوستان بیت تا محدوده 91000 و 85000و 73000 نقاط حمایتی مهمش هستند که می‌تونه ببینه. 91000را دید و حمایت شد و برگشت باید در نظر داشته باشیم که زیر 73000 را اگر ببینه یعنی روند صعودی پایان یافته. عده ای از دوستان دنبال نقاط پایینتری هستند البته که من نظرم اینه که بیت تا محدوده 30000خواهد ریخت ولی نه الان دیگه. بعد از اینکه سقفهای جدید زد و در بازار خرسی آینده احتمالا حمایت 30000 جایی است که بیت را برمی گردونه بالا. پس اگر بخواهیم واقع بین باشیم بیت روند صعودی داره و فعلا اعداد زیر 73000را نخواهد دید حداقل سقفی که میشه برای بیت متصور شد 150000 بنابراین اینجا ارزوهاتون را ننویسید یا احساسی عمل نکنید با نظرات ما عده ای معامله میکنند و ممکنه ضرر کنند.
من احتمال میدم که بیت تا محدوده 105000را خواهد دید و از اونجا ی اصلاح خواهیم داشت ممکنه اصلاح قیمتی نباشه و زمانی باشه ولی به نظر من فعلا تا سال آینده خودمون بیت کمتر از 85000را نخواهد دید هرچند که فکر نمیکنم دیگه 90هم ببینه این نظر منه ولی هرکس میخواهد خرید یا فروش کنه باید با استراتژی خودش جلو بره اینجا بیشتر آرزوها را مینویسند تا تحلیل
موفق باشید

آخرش چی شد بالاخره اصلاح بیت تا کجاست زیر چه عددی رو نمیبینه ۳۰۰۰۰ رو از کجات در آوردی
شما همونا هستید که بیت ۱۶۰۰۰ بود میگفتید تا ۸۰۰۰ رو نبینه بالا نمیره
همینجوری یه چیزی میگید اگه بعد چند سال شانسی به اونجا رسید سریع فاز تحلیلگر میگیرید و دیدید گفتم و دیدید گفتم رو شروع میکنیدنهایت اصلاح بیت ده هزارتاس دیگه کانال ۷۰۰۰۰ هزار رو محاله ببینه کم کم میره برا سقفهای جدید

عرضه و تقاضا میدونی یعنی چی؟ قبمت تمام شده چی؟ این م بدون توجه به این مسائل صحبت میکنی شما، به اینا هم فکر کن بعد بگو من فکر میکنم

پرفسور بنظرت بیت بیاد ۳۰ هزار دیگه هیچ دستگاهی بیت ماین نمیکنه چون ی دستگاه ۵۰ میلیونی یا صد میلیونی روزی ۱ دلار هم ماین نمیکنه شرو ور کم سرهم کنین این ۳۰ هزار هم توهم اون ۳ هزار و هزار ونابود میشه خیلی ها بود ک در همه رو ایزوگام کرد تا دیگه نشت مادام‌العمر بشین

دوست عزیز موقعی که بیت به 15000رسید مگه برای ماینرها صرفه اقتصادی داشت قرار نیست هزینه استخراج کف آینده بیت را معلوم کنه از طرفی من گفتم در بازار خرسی آینده احتمالا 2سال آینده از طرفی من نظرم را میگم شما طبق استراتژی خودت معامله کن