تحلیل آلت کوین ها و رشد

عزیزانم قیمت این ارز وقتی که بیت رو ۳۰ هزار بود این حدود۲۰ سنت بود بیت سه برابر شده این در کف قیمتی است و قطعا به قیمت قبل خواهد رسید ضمن اینکه قیمت دلار هم دو‌‌ برابر شده شک نکنید بسیار رشد خوبی خواهد داشت البته نمیخام تارگت فضایی بدم مثل خیلیها که میگن صد برابر میشه اما انصافا مقایسه کنید اگه کسی میخاد با پولش سرمایه گذاری کنه بهترین بازار ارز دیجیتاله وگرنه هر کسی نمیخاد یا این بازار رو قبول نداره بره بانک بگذاره سالی ۲۰ درصد بهش بدن یا سهام بخره البته اگه بالای ۵ میلیارد پول دارید ملک بخرید اما اگه ارز دیجیتال بخری متناسب با رشد دلار و تتر این ارزها هم رشدش رو خواهد داشت
شک نکنید دیماه و آذرماه موقع رشد آلت کوینهاست و بخصوص اونها که نسبت به زمان قیمت پائین بیت کوبن هنوز رشد نکردند یعنی بیت نصف قیمت فعلی بود و آلت کوینها سه چهار برابر الان بودند و ‌در بدترین حالت اگه به قیمت قبل برسند باز هم قیمت چند برابر فعلی خواهند داشت ضمن اینکه اون موقع لدلار ۳۰ و ۴۰ هزار بوده فکرکنم اونکه باید متوجه بشه منظورم رو فهمید همچنین یه عده ممکنه هنوز لجبازی میکنند یا میگن رشد نمیکنه و پولمون رفت و در آینده ضرر میدیم و … خب شما که مطمئنی ضرر میکنی واین بازار رشد نخواهد داشت چرا سریعتر خارج نمیشی تا از ضرر جلوگیری کنی ؟
میدونم همگی بخاطر شرایط تورم و گرانی و …استرس دارند اعصاب همه داغونه اما به خدا قسم دنیا داره به سمت پیشرفت وتکنولوژی و دنیای دیجیتال حرکت میکنه و باید این ارزها رو بپذیره و سودخوبی خواهیم داشت
توصیه من به عنوان کسی که ۵ ساله بالا پایین این بازار رو دیدم اینه اگه میتونید خرجهای الکی رو بحای بیهوده خرج کردن بیارید هر دفعه یه ارز بخرید جز صد تا ارز بالا باشه حتی ۵۰۰ هزار تومن هم تونستید بگیرید کم کم در چند ماه جمع میشه یه پامپ بخوره عالی میشه اگه هم رشد نکرد انکار دلار گرفتید
اینکه بعضی ها الکی مخالفت کنند ضرری به من نمیرسه اما اگه روزی حتی یک نفر سود کنه و بگه فلانی یه کامنت گذاشت و باعث شد نم نم خرید کنم و…حس خوبی بهم میده هموطنانم به سود برسند میدونم مردم کشورم لایق شرایط خیلی بهتری هستند خدا لعنت کنه کسانی که این وضع رو بوجود آوردند انشاالله همگی پر سود و سلامت باشیم هیچ کسی شرمنده زن و‌بچه اش نباشه این حرفهایی که گفتم خلاصه حرفهای دوستانی است که سالها تجربه ارند و می بینم الان دارند ارزهای رتبه یک تا ۱۰۰ مرتب خرید میکنند ببخشید پرحرفی شد از ته دل برای همگی آرزوی سلامتی دل خوش و جیب پر از پول دارم
برای دیگران دعا کنید انرژی مثبت بفرستید انشاالله خدا به خودتون و خانوادتون برگردونه
یا حق

درود به شرفت،دمت گرم

دمت گرم ک وقت گذاشتی نوشتی

نوکرتم داداش غلام معرفت شما و بقیه رفقا