تجربه و سوددهی با ارز Major

همین الان مارکت کپ فایل 3/7میلیارد وریپل 106میلیاردهست فایل باقیمت الان که بالای 6دلارهست ده برابرم بشه میشه37میلیارد چجوری مارکت کپ ریپل رو میگیره.دوستان دقت کنید حواستون به دامیننس بیت باشه دور قبلی تا39اومده والان خیلی جاداره تا اونجا بره البته بنظرم روی 41باید نقدبشید.درصورتی که بیت درجابزنه ودامیننس بیاد پایین آلت کوینا پرواز میکنند.البته نه هر آلت کوین ولی بیشترشون به نوبت پامپ میشن.درضمن وقتی قیمت آلت کوینا بره بالا مارکت کپ همشون میره بالا .من بین 35تا80و نهایتا110برای فایل انتظار دارم وریسک بیشتری روش نمیکنم.شماهم سیو سود کنید اگه میخاین توبازارهمیشه باشید. نظر شخصی موفق باشید

شما روی چه قیمتی فایل رو میفروشین و سیو سود میکنین؟

ازنظرزمانی تاآخرای اسفند صبرمیکنم می‌تونه بالاترین حرکتشو بزنه ولی اگه توی مسیر ارزی رو پیدا کنم حرکت نکرده باشه نصف نقدمیشم به دامیننس بیت نگاه میکنم ببینم تاکجا جاداره اواسط فروردین نقد میشم روی کل بازار.تارگت های 28,41,59,80,119برای سیو سود بنظرم خوب باشند روی همینا سیوسودمیکنم بسته به استراتژی خودت کم کم ازش خروج کن. حرف من هم وحی منزل نیست ممکنه بازاربریزه.باید دامیننس بیت کوین موینگ 200روزانه رو بشکنه به سمت پایین و تاییدیه بده بعد میتونیم انتظار داشته باشیم فایل قیمت‌های بالا رو ببینه اگرنشکنه فعلا همین جا ها هستیم.نظرشخصی موفق باشید

28-41-59-80-119

ایشالا که پرسود باشین