خرید ارز اونم هولد فقط شانسه،این دانش و تحلیل و استادان اینستایی همشون باد هواست باید ریسک کنی بزاری کنار،حالا دیدی چند سال بعد سود کردی یا یه هفته بعد همون سود چهار سال رو بردی،من سال 1400قبل از عید 50میلیون ریپل 75سنتی گرفتم یه هفته قبل فروختم در حالی که اگه زمین گرفته بودم الان حداقل پولم ده برابر شده بود،ولی کسی که یه ماه پیش ریسک کرده خریده در عرض یه ماه پولش سه برابر شده،همه چی به شانس وریسک بستگی داره شاید همین الان سقوط کنه سرمایه ات صفر بشه
داداش 50 تومن چه زمینی میشد ؟
شما نمیدونم کجا میشینید ولی من خودم چهار تا استان شمال غربی کشور رو بخاطر کارم میگردم قیمت ملک تو دستمه،سال 1400میشد با 50میلیون تو محدوده یا شهر کوچک خونه هم بخری،باغ بخری و…حالا من حداقل گفتم اطراف تبریز همون سال به من زمین گفتند 60میلیون ،الان همون رو یه میلیارد نمیدن و همه جا از اردبیل تا کردستان هر جا با این پول زمین چه صنعتی چه مسکونی چه ویلایی میخریدی حداقل الان بالای پونصد بود.سرمایه هم مطمئن وجلو چشم.عرض کردم فقط شانسه که چند برابر سود کنی اونم درست در زمانی که قیمت بقیه سرمایه ها ثابت یا با تغییر خیلی کمتر باشه که ارزش ریسکی که کردی رو داشته باشه وگرنه اگه شانس نداری ادامه نده که بدبخت میشی .