نظر در مورد زمان خرید

سلام . موقعی که داشت میریخت بهتون گفتم 8بار باید بریزه . منظور از 8بار .یه مقدار رشد با کندل سبز بعدش ریزش . من شمارش کردم خودتون هم بشمارید با نمودار 1ماهه . هشت بارشو ریخته و الان تو کف سازیه . اساتید اگر هستن نظر بدن واسه پلکانی خریدن الان خوبه ؟ به نظر من واسه یه پله ورود کردن خوبه

کندل یک ماهه ؟ هشت بار ؟ اشتباه نمیکنی دوست عزیز ، تو نمودار یک ماهه کلاً ۲ تا کندل داره ؟ میشه واضح‌تر توضیح بدین لطفاً !

کندل نه نمودار یک ماهه . بعد ریزش اصلی مقداری رشد کرده بعد ریخته تو نوسانات کوتاه مدت منظورمه . تو چند روز یه مقداری رشد کرده بعد ریخته . تو تردینگ ویو چک کن . منظورم ریزش های کوتاه مدته . بعد به یه کف میرسه تو چند روز که از اون پایین تر نمیره رنج میزنه . نظر من اینه به اون رنج رسیده

حتی با فرض اینکه که قیمتش کنترل میشه و بقول دوستان تازه وارد ربات گذاشتن که باز امکانش نیست چون کل سکه در گردشه ، بازهم دارندگانش تو نوسانات این کف قیمتی نمیتونن نوسان بگیرن و‌منفعت اوناهم تو نوسانات زیاد و قیمت‌های بالاتر هست ، پس لزومی نداره که صاحبان این ارز به دنبال رنج شدن و ارزون شدنش باشن ، در ضمن اگه قرار بود این ارز تکنیکالی رفتار میکرد باید تو تایم هفتگی یک پولک ۵۰ درصدی یعنی محدوده 0.000317. میزد ، اما فشار فروش و ترس هولدرها و فرار حجم سرمایه باعث رنج شدنش شد ، اما جذابیت این بازار به همین رفتارهای غیر قابل پیش‌بینیشه ! به شخصه معتقدم اگه حتی اگه قرار باشه به یک دلار هم برسه در بلند مدت باید بیاد کف دوقلوی پایین بده ، اون وقته که طمع جلو پای نهنگ‌های بیشتری میذاره و پامپ‌های بعدی ،