آیا آلت سیزن در راه است؟

از اینجا به بعد فقط خدا می داند که چه خوابی برامون دیدن …فکر کنم نه تکنیکالی و نه فاندامنتالی و نه هیچ کوفت و زهر مار دیگه ای …چرا؟ چون مثل ۴ سال پیش نیست که تعداد ارزها کم و تریدرها هم کم باشند …الان وقتی همه دنبال آلت سیزن هستیم فقط خدا کنه که برامون اتفاق بیفته و دلمون نشکنه وگرنه اون پدر سوخته ها همچین پولمون را میخورن که تا ۴ سال دیگه هم برنگرده…توصفحه تحلیل ها دوستی آمار گذاشته بود از بزرگترین سیو سود تاریخی بیت…پس اگر داره اینجا رنج میزنه احتمالا دارن تو این نقطه خالی می‌کنند حالا یا میان رو آلتها یا هم عطای بازار را به لقایش می بخشند چون تعداد تریدرها زیاد شده و این احتمال را می دهند که برعکس رو سرشون خالی بشه و سود بیت هاشون هم بپره…این مطلب شخصی و ملاک خرید و فروش نیست

دقیقا موافقم همین بلا سر ارزهای ترامپ آوردن وقتی همه

منتظر پامپ اونا بودن در سقف خالی کردن و زدن به چاک

شما حتما جز افرادی هستید که با سود از بازار کناره گیری خواهید کرد،من حتما در آینده کامنتهایی که میذارید رو دنبال میکنم و قطعا این روزها و روزهای گذشته رو یاداوری میکنم،زیاد هم در قید و بند خواب و بیداری دیگران نباش،چونکه ماشالله شما استادی و به وقتش میدونی کجا پیاده بشی و هرگز فردی نخواهید بود که از سرسره سر بخورید و به پایین برسید و هر وقت زمان سریدن فرا برسه،هم خودتون بلد کار هستید و هم دوستانتون قطعا به شما آمار میدند و حتما و صددرصد هم،شما در زمان مناسب عمل لازم رو انجام میدید،
چونکه شما نشون دادید میتونید به سبکی بادی که به پرچم بوزه، مثل پرچم عکس العمل نشون بدید.

عامو بی بورو شر و ور کتابی واسه ما نگو .. کتابو توو دانشگاه خوندیم تموم شد

ممنون…باید تو بازار سرخوشی هم یه چراغ قرمزی را روشن کرد که یادمون نره یکباره چه اتفاقی میتونه بیفته🫡