سلام به همه دوستان و عزیزای دل روز خوبی داشته باشید دوستان من تازه میخوام شروع کنم و کیف پول ترست ولت نصب کردم الان دیگه باید چه کاری انجام بدم که این ارز بخرم ممنون میشم یه راهنمایی خوب بزنید واسم تا عمر دارم دعاگویی شما هستم
از صرافی ایرانی میشه یک ارزی را مسنقیم انتقال داد به صرافی کوبنکس ؟ خوب مستقیم یک ارزی را منتقل کن بعد اونحا به پولکادات عوض کن یعنی بفروش بعد اینوبخر.اگر نشه هم اول انتقال میدی به کیف بعد به صرافی خارجی و تبدیل بکن..ولی نخوای ترید کنی در همون کیف بریز نگه دار..درکیف هم میشه اون ارز رابه پولکا دات چنج کرد ولی فکرکنم زیاد میشینه
اگر تازه وارد به این بازار و خرید و فروش هستی به نظرم یه مدت با صرافی های ایرانی ای کار کن که خودشون کیف پول برات ساختند و شما از طریق یه محیط وب ساده میتونی پول ریال از درگاه پرداخت براشون بریزی و بعدم راحت به ارز مدنظرت تبدیلش کنی. یکی دو ماه اینطوری کار کن تا با بازار و کیف پول و نحوه واریز و برداشت و … اشنا بشی. عجله نکن فقط که ممکنه ادرس ولت رو اشتباه بزنی و حالا بیا درستش کن. پس یه مدت با یه صرافی ایرانی کار کن یاد بگیر بعد بایننس و کیف پول و …
از صرافی ایرانی اگه نتونستی بخری برو تتر بخر بعد تبدیل کن به این ارز
سلام
کلمات بازیابی کیف پولت رو حتما چند جا یادداشت کن
صرافی ها رو قیمت هاشون رو با هم مقایسه کن و یه صرافی خوب (صرافی ایرانی) انتخاب کن و ثبت نام کن
و از همه مهمتر راجب ارزی که میخوای بخری تحقیق کن
یک روش خوب خرید پله ایی هست