اخرین فرصت فقط امروز هستش برای خرید.کاپیتان mz رو ولش.از روز اول من یعنی کاپیتان بلک بودم ک ب همه فشار اوردم این ban رو بخرید ک سود های عجیبی میده الانم منم ک میگم بخرید این ارز رو تا وقتی رشد کنه همه کنار هم خوشحال باشیم.من کاپیتان بلک کوچیک همه مردم عزیز هموطنم هم هستم و الان برای اخرین بار میگم بخرید چون امروز یعنی یکشنبه اخرین فرصب برای خرید هستش و دیگ بعدش ب قدری بالا میره ک دیگ کسی توان اینک بخاد اسمش رو بزبون بیاره رو نخاهد داشت.البت بچه ی اصلاح دیگ میده ی کوچولو میاد پایین دوباره باز میزنه میره بالا و دیگ پایین اومدنی در کار نخاهد بود.کاپیتا mz و اینارو ولکن اونا موقعی ک رشد میکنه میان نظر میدن وقتی میاد پایین باید جرات داشته باشی بیای از پشت حرفت در بیای مث من ک وقتی پایین اومد اومدم و برای همه توضیح دادم ک چه خبر هستش و ی عده انتقاد بیخود کردن ولی اصلا مهم نیس چون وقتی بره بالا اسمشون رو میارم و میگم تا جای خودشونرو بفهمن.الانم کوچیک همه هستم. کاپیتان بلک هستم:heart:![]()
![]()
![]()
![]()
…
کاپیتان چقدر زر مفت میزنی، حرف نزنی کسی نمیگه لالی یه روز در میون اومدی همین حرفارو بلغور کردی، بسه دیگه اراجیف گفتن
خدا ازت نگذره با همين چرت و پرتات سرمايم نصف شد خير نبيني
کو پس کاپیتان بلکی سازنده خود این ارز انقدر دقیق نمیدونه که یه سری میان میگن این ارز از فردا طوفانی میشه فقط ما ملت ایران جو و شور حسینی
خدا کنه درست باشه تحلیلت بره بالا میخام ماشین بخرم علیلم ذلیلممممن ماشیننن میخامممممممممم
دیگه چی تو چنته داری کپیتان بلک
۵۰ تومن موز دارم تو صررم کاپیتان بلککک
با پول موز میخام ماشین بگیرمممم قاان قاان بده شیششش:joy:![]()
اگ دوبرابر میشد تف کف دست من مینداختی ک اینجوری با منت میگی؟ بعدشم الانم صبر کن دنیای ارز دیجیتاال اینجوری هستش.سوما در نهایتش ک بخام بگم توک دل و عرضه نداری ضرر هم تو این بازار ببینی بدو برو از این بازار بیرون چون این بازار شاید پولت رو ب صفر هم برسونه و منت سر هیچکی نباید بزاری.اینجا همه نظر میدن تو طبق نظرات خودت برو جلو اقای فیلسوف.والا بخدا انگار کمسیون میدین ب من ک منت هم داری.خریدی صبر کن بالا میشه از منم نصف شده اگ الان رشد کنه ده برابر میشه میای بگی کو شماره حساب بده ی مبلغی بدم بهت ک تو گفتی بخر ک حالا داری اینجوری حرف میزنی.
کاپیتان بلک خشمگین هستم ![]()
ماشین نخر.تو این تایم از این بازار پولای خوبی میشه در اورد.بنظر من تا عید تو این بازار کار کن حساب شده بعد ماشین بخر.بنظرم اگ حساب شده کار کنی تا عید هرچقد پول داری میتونی دو سه برابرش کنی براحتی البت اگ خدا و شانس هم باهات یا باشه
![]()
![]()
![]()
دهنت:joy:![]()
![]()
بیا باهم دوس شیم منم ی دور بدی ![]()
![]()
کاپیتان بلک
خدا از تو نگذره بی لیاقت.اگ این ارز بالا بشه دعا میکنم خرج بیمارستانت شه پولش راضی نیستم چون بهت توهین کردی.خدا ازن نگذره بی لیاقت.انگار پولی داده ب من ک اینجوری میگه.تو ک عرضه نداری سیکتیل برو از این بازار بیرون.چون این بازار هیچ قطعیتی نداره و دل و جیگر میخاد ک تو هیچی نداری.بکن یره:enraged_face:![]()
![]()
کاچیتان بلک خشمگین:enraged_face:![]()
![]()